mynewspapers.net

Homeopatiska medel för ACL i hundar

Homeopatiska medel för ACL i hundar


ACL uppstår när en hund Främre korsband i knät spricker och hans leden blir instabil. Detta händer ofta när hunden vrider på benet hind eller när hunden glider eller vänder plötsligt medan du kör. En ACL skada kan uppstå när en hund påkörd av en bil. Veterinärer tyder oftast operation för att reparera skadan, men djurens homeopater hävdar att de har lösningar som kan hjälpa.

Riva reparation

Individer med eventuella giftighet och täta invasiva arten av konventionella veterinärmedicin utvecklat ett homeopatiskt medel som kallas "Riva reparera" som de anser kan behandla ACL ordentligt. Tår reparation innehåller Homeopatiska medel som Arnica (som hjälper djur och människor som drabbas av skador, falls, blåser, kontusioner), Bellis Perennis (som fungerar på muskulära fibrer av blodkärl), Hypericum Perforatum (för skador på nerver), Ledum Palustre (för reumatisk-typ villkorar), Rhus Tox (för att behandla reumatiska smärtor) och Ruta Graveolens (som fungerar på periostet och brosk). Tår reparation inkluderar homeopati välkända "Rescue" formel som lugnar och tröstar en person eller ett djur som har lidit en skada.

Ren Homeopatiska medel

Vissa hundägare använda ren Homeopatiska medel för att behandla ACL i deras hund, att tro att de kan blanda och matcha de lämpliga Homeopatiska medel själva. Dessa Homeopatiska medel inkluderar arnica, aconitum (som läker någon form av skada) och hypericum (ett homeopatiskt medel som fungerar på ett liknande sätt som johannesört att minska nervskador).

Rättsmedel med homeopati

En ACL skada ofta beror på hundens övervikt, så alla djur och sjukvårdspersonal, både konventionella och alternativa, skulle föreslå att ägaren lagt en tung hund på en diet. I tillägg emellertid många individer, både djur och sjukvårdspersonal och hundägare, har funnit att komplettera någon behandling med naturläkemedel och kosttillskott kan förbättra hundens behandling. Växtbaserade behandlingar som kan fungera bra med Homeopatiska medel inkluderar vit pion, lakrits och rabarber. Dessa örter minskar inflammation, stärker blod, minska blödningar och blåmärken och hjälpa hunden att läka från en korsbandsskada. I tillägg, kosttillskott så som bromelain (för att minska inflammation) kondroitin och glukosamin (skarven öka för att hantera smärta och inflammation) kan bidra till att ge den homeopatiskt medel läggs styrka.