mynewspapers.net

Homecoming Week klä upp idéer

Homecoming Week klä upp idéer


Veckan fram till en skola homecoming fotbollsmatch, vanligtvis är på hösten, vanligtvis full av fester och skolans anda verksamhet. Klä upp i skolan färger hela veckan är ett bra sätt att visa ditt stöd, och det finns många sätt att skapa en homecoming outfit.

Anpassade Scrunchies

Gör ett eget hår scrunchy i din skola färger. Använd lite av elastiska band i en slinga eller färdiga elastiska hår slips och slips strängar av band i din skola färger så att de hänger ner håret. Om du använder tillräckligt bred band, kan du även skriva ditt examen år i permanenta märkpenna.

Målade T-shirts

Dekorera en T-shirt för att främja din klass. Hitta en vanlig T-shirt, antingen vit eller i en skola färg, och använda puff färg för att skriva meddelanden som "seniorer" eller "klass 2012' på den. Du kan lägga till extra detalj högar upp ärmarna på skjortan och binda dem på plats med några band i din skola färger.

Kroppsfärg

Fotbollsfans har länge använt kroppsfärg för att visa sitt stöd, och du kan anpassa trenden för att passa homecoming week. Använd en eyeliner penna för att skriva din klass år på dina kinder och skolans initialer ner i armen. Du kan även att kunna hitta en eyeliner i en av skolans färger som blå eller lila.