mynewspapers.net

Hollywood tema klänning idéerEn Hollywood temafest tilltalar alla åldrar, som en kväll full av glitter och glamour är elegant och underhållande. Del av roligt med sådana en temafest är möjlighet att klä. Flera kostym Idéer finns för både män och kvinnor deltar en Hollywood temafest. Använda din favorit nuvarande eller tidigare kändisar som inspiration för din glamoröst utseende.

Glamour Gal

Kvinnor kan använda glamouren i Hollywood som inspiration för deras parti klädsel. I stället för att gå klädd som en viss kändis, kan du gå som en glammed upp version av dig själv. Tillbakablick på tidigare röda mattan ser ut av dina favorit kändisar för inspiration. Besöka sparsamhet butiker för att hitta en hellång klänning som passar din stil. Para ihop klänningen med din favorit par höga klackar och tillbehör med massor av glittrande smycken. Curl lås, eller lägg dem i en upp-göra och bära dramatiska kvällen make-up.

Hollywood kille

Den genomsnittliga killen kan förvandla sig till en megastar med en Hollywood-kostym. För ett röda-mattan-perfekt utseende, ser dapper i en smoking. Hyr en från en formalwear butik, bära din egen eller kolla in en sparsamhet butik för en begagnad. Om du inte vill spendera pengar på en tux, para ihop dina finaste kostym byxor med solid-färgad skjorta, slips och par aviator solglasögon. Du kommer se ut som om du växte upp på röda mattan.

Par kostymer

Gör din party värdar känner att de har bjudit in en riktig kändis power paret att deras parti genom att klä upp som dina favorit kändisar. Fira gamla Hollywood genom att gå så klassiska duos som Humphrey Bogart och Lauren Bacall eller Marilyn Monroe och Joe DiMaggio. Eller fira dagens kändisar genom att klä upp som Angelina Jolie och Brad Pitt eller David och Victoria Beckham. Kolla in de senaste paparazzi bilder av dessa berömda par att hitta ett utseende som du kan återskapa för din kostym.

Party Girl

Hollywood har sin andel av part flickor, och om du vill njuta av en kväll på den vilda sidan, klä upp som en av dem för din Hollywood-tema fest. Du kan delta i part klädd som en "arvtagerskan," bär en miniklänning, klackar och massor av smink. Glöm inte din handväska och pytteformat pooch-- eller ett Uppstoppat en--som dina tillbehör. Eller, du kan klä upp som din favorit Hollywood partytjej. Från Paris Hilton att Lindsay Lohan har du gott om alternativ.