mynewspapers.net

Hollywood Party kostym idéer

Hollywood Party kostym idéer


Hollywood är proppfulla full av kostym idéer, från lätt karikerad kändisar till industrin ikoner. Om du ska gå en Hollywood party, kan bär en dräkt vara ett utmärkt sätt att starta en konversation, göra andra gäster skratta eller bara steg utanför dig själv för kvällen och njuta av att vara en stjärna.

Kändisar

Med deras bedrifter dokumenterade i dagliga kvällspressen, är många kändisar ganska lätt att karikatyren med en kostym. Gå som Paris Hilton---bära en blond peruk, bär en stor väska med en uppstoppad valp i det, bära stora solglasögon och säger "Det är varm." Eller prova Joan Rivers---bära högt färger, hitta en blekt-blond peruk, tillämpa skrikig make-up och gå runt ger högt, STRUP åsikter. Du kan också prova Hugh Hefner---använda make-up skapa hängande linjer och rynkor i ansiktet, bära en cigarr och bära en rökrock. Eller prova Mark Wahlberg från hans Marky Mark dagar---bära Stentvättade jeans med Calvin Klein underkläder etiketten, ingen skjorta och solglasögon. Bär en av 90-talet bergsprängare och freestyle rap hela kvällen.

Par

Gå med din betydande andra som en av Hollywoods favorit (eller inte så favorit) TV eller film par. Försök Rachel och Ross från "Vänner" eller ens Musse och Minnie Mouse. Du kan också göra Superman/Clark Kent och Lois Lane; för Superman, bära "S" skjorta under en klänning skjorta och lämna klänning skjorta öppen, som om du håller på att gå rädda världen. Eller Använd blek make-up att bleka huden, anta en själfull, förtryckta väsen och gå som Edward och Bella från "Twilight"-serien.

Grupper

Få dina vänner tillsammans och göra en grupp kostym. Få tre killar och tre tjejer och gå som syskon från "Brady Bunch." Eller prova professorerna från Hogwarts "Harry Potter" Fame; du behöver minst två killar och en tjej för de huvudsakliga professorerna, Albus Dumbledore, Severus Snape och Minerva McGonagall. För en grupp av kille vänner, gå som gjutna i "Baksmälla". Doug bör ha en solbränna och en skrynklig kostym; Phil ska vara orakad med tiger repor på halsen och en ovårdade utseende; Alan bör ha en bärsele och bära solglasögon och skägg; och Stu ska bära en skjorta och byxor med glasögon och en saknad tand (du kan svart en med tand blackener).

Klassiker

Du kan inte gå fel med Marilyn Monroe---bär bara en blond peruk, rött läppstift och en vit klänning. Du kan också gå som Audrey Hepburn i rollen som Holly Golightly i "Frukost på Tiffany's"; bära en lång, figursydd svart klänning och armbåge-långa handskar, bära ditt hår i en updo och bär en lång cigarett innehavare. Eller få en falsk mustasch, gott om hårgelé och en antebellum passar och gå som Rhett Butler från "Borta med vinden".