mynewspapers.net

Högt betalda jobb för tonåringar

Högt betalda jobb för tonåringar


Tonåringar söker heltidsarbete på sommaren och deltidsarbete under läsåret, men många har svårt att hitta högt betalda jobb. Tonåringar som arbetar på platser som butiker och snabbmatsrestauranger i allmänhet göra minimilönen och inte får tips. Men det finns många högre betalda positioner till tonåringar. Servitörer och servitriser, till exempel, gjorde ett genomsnitt på £6.2 per timme i 2010, tips ingår. Tonåringar kan också hitta flera andra jobb som betalar mer än minimilönen.

Golf Caddy

Jobbet för golf caddying rankas nummer ett på Forbes lista över de Best-Paying sommarjobb, med en genomsnittlig lön på £10,80 per timme i 2010. Caddies åtfölja golfare främst för att hålla sina väskor och göra andra små uppgifter för dem. Caddies kan ibland fungera för två eller fler golfare på samma gång och ofta tjäna generösa tips från golfare.

Barnvakt

Barnvakt är en av de mest högavlönade jobb för tonåringar. Enligt förälder-barnvakt på webbplatsen SitterCity.com göra barnvakter ett genomsnitt på £8.10 per timme, vilket är över £3 mer än den federala minimilönen. Det finns inga ålderskrav för barnvakter så länge de Visa ansvar. Tonåringar kan arbeta som barnvakter under hela läsåret och sommartid.

Hälso-och sjukvård

Hälso-och industrin förväntas lägga till 3,2 miljoner arbetstillfällen mellan 2008 och 2018, enligt Forbes Magazine. Den icke-medicinskt assistent, eller hem hälsa stöd, är ett bra jobb för tonåringar, betala £6,70 per timme i genomsnitt. Det handlar om just nu med äldre klienter och utföra uppgifter för dem, till exempel shopping för dagligvaror. Ett annat bra jobb i branschen är en apotek associera, och du behöver bara vara 16 år för att få jobbet. Apotek associates hjälpa apotek institutionen i en butik och gör ett imponerande £6,90 per timme.

Handledning

Tonåringar kan ange sina egna priser och timmar av bli handledare i ett skolämne, som matematik, att läsa eller skriva. De kan handledare andra tonåringar i ämnen eller erbjuda sina tjänster till yngre elever i folkskolan. Handledning kan göras deltid i timmar efter skolan. Till skillnad från de flesta tonåring jobb, detta är inte bara ett sommarjobb men varar under hela skolåret.

Städning

SnagAJob, den populära online jobb-styrelsen för varje timme sysselsättning, säger att hushållerskor göra £6,50 per timme. Dessa ståndpunkter är på hotell och resorts. De gör de flesta av deras hyra av tonåringar under sommarmånaderna och erbjuder deltid och heltid sysselsättningen.