mynewspapers.net

Högsta betalda medicinska yrkena

Högsta betalda medicinska yrkena


Enligt Bureau of Labor Statistics, kan det medicinska området erbjuda många av de högsta välbetalda jobb. Studenter som försöker att besluta om en karriär som höga betala och kan inte läggas ut på entreprenad kan vilja till överväga positioner inom det medicinska området. Det medicinska området ger världen med många specialiteter och kräver mycket träning och utbildning. En arbetstagare inom det medicinska området kan räkna både personliga och ekonomiska belöningar.

Kirurger

Enligt en 2009 rapport från CNBC dra kirurger in omkring £142,850 årligen. Anledningen till en sådan hög utbetalande lön är delvis omfattande pedagogisk utbildning som läkare måste gå igenom, och den skickliga vård som en kirurg ger. En operation professional kommer att använda sina färdigheter för att reparera områden av kroppen som har skadats eller är sjuka och förbättra övergripande välbefinnande för en patient. Specialister inom ortopedi och plastikkirurgi kan förvänta dig att tjäna ännu mer pengar.

Narkosläkare

En annan hög utbetalande karriär inom det medicinska området är anestesiologi. En läkare i anestesiologi sedates patienter som genomgår vissa kirurgiska och medicinska förfaranden. En narkosläkaren är högt utbildad i användning av lokal och generell anestesi och är den endast läkare som har behörighet för att använda sådana åtgärder. Årslönen för någon i området kan vara upp till £136,961.

Muntliga och käkkirurger

Oral och Maxillofacial kirurger arbetar med tandvården till omvänd eller korrekta förhållanden som påverkar regionen munnen och käken. De villkor som hanteras i en oral kirurg bland gomspalt, ansikts missbildningar och brutna ansiktet ben. De utför också några mindre kosmetiska ingrepp med ansiktet. En oral och maxillofacial kirurg kan räkna med att göra upp till £136,961 per år.

Förlossningsläkare och gynekologer

Förlossningsläkare och gynekologer är specialiserade på behandling av sjukdomar och tillstånd som uteslutande effekt kvinnor. De uppgifter som en professionell i fältet utför bland leverera barn, mödravård, kirurgi på kvinnliga könsorgan och diagnos av villkor hos kvinnor. En OBGYN kan räkna med att varje år göra ett genomsnitt på £132,905.