mynewspapers.net

Högsta betalda jobb utan en viss

Högsta betalda jobb utan en viss


Från och med 2010, kostnaden för en högskoleexamen ökar varje år. Att fylla en college utbildning som kulminerar i ett diplom kan hjälpa landa ett jobb. Dock för vissa positioner, en examen är inte nödvändigt, och kan göra arbetssökande överkvalificerad. Jobb för människor utan grader finns tillgängliga och kan erbjuda omedelbar höga utdelningen.

Kärn-driva reaktorn operatörerMånga människor väntas gå i pension från det här fältet inom en snar framtid, enligt Bureau för Labor statistik (BLS), lämnar ett utmärkt jobb marknaden för kvalificerade sökande. Samtidigt blir upplevt som ett kärnkraftverk reaktor operatör kommer att ta några år av utbildning på arbetsplatsen, behövs endast en gymnasieexamen. "Power plant aktörer styr och övervaka pannor, turbiner, generatorer och hjälputrustning i kraftproduktionssektorn växter. De distribuera makt bland generatorer, reglera produktionen från flera generatorer och övervaka instrument att behålla spänning och reglera elflöden från växten,"enligt BLS. Operatörer kan förvänta dig att tjäna en median lön på £22,70 per timme eller £47,222 per år.

Flygledare

Högsta betalda jobb utan en viss


Under det kommande årtiondet, kommer efterfrågan på flygledare förbli stark, som många för närvarande i arbetskraften börjar gå i pension, enligt BLS. Medan vissa flygledare kommer med en grundexamen eller tidigare erfarenhet, andra har en gymnasieexamen och har avslutat en air traffic controller träningsprogram. Detta är ett högt tempo jobb som kan vara psykiskt ansträngande. De flesta flygledarna arbeta 40 timmar per vecka, men SKIFT kan ibland vara på kvällen eller på helger. Styrenheter tjäna en median timlönen för £34.30, vilket är £71.402 per år.

Rörmokare

Högsta betalda jobb utan en viss


Arbetstillfällen är genomgående bra och stabila för rörmokare. Det är ett jobb som inte kan läggas ut på entreprenad och är alltid efterfrågad. Rörmokare kan vara ansvarig för unclogging avlopp, men de kan också lägga och reparera andra rör, enligt BLS. Det här jobbet kräver fysisk styrka och uthållighet. Rörmokare arbetar mer än 40 timmar per vecka och finns tillgänglig för sena nödsituationer och helgarbete. Typiskt, de få utbildning på arbetsplatsen som lärlingar och behöver bara en gymnasieexamen. Rörmokare tjänar en median timlönen för £14.40 som är £30,108 per år.