mynewspapers.net

Högsta betalda drivande jobb

Högsta betalda drivande jobb


Det finns många typer av drivande arbetstillfällen. och eftersom last måste alltid transporteras, industrin inte få slår lika hårt som en dålig ekonomi jämfört med andra branscher. Drivrutiner kan tjäna så lite som £ 13 000 per år eller deras löner kan gå in i kategorin sex-siffra. De högsta välbetalda jobb i varje division kräver vanligtvis tid och erfarenhet att ta hem stora lönecheckar.

Stunt drivrutiner

Högsta betalda drivande jobb


Stunt drivrutiner är några av de bästa betalda förarna i branschen. De stunt driving för reklam, filmer och TV. Förarna får betalt för att göra stunts effektivt och snabbt, eftersom tid är pengar i nöjesbranschen. Anställda vill ha förare som kan göra sitt jobb med bara några tar. Det är också viktigt att de kan göra det utan att skada fordonet eftersom de ofta ganska dyrt. Stunt förare som gör sitt jobb bra och efterfrågas kan göra sex-siffra löner varje år.

Förare som specialitet

Högsta betalda drivande jobb


Förare som är specialiserade på en nisch få betalt för att ha extra utbildning, certifiering, tillstånd och erfarenhet. Dessa förare får köra farligt avfall, tankfartyg och plana bäddar. Farligare jobb mer lön de får. Dessa förare kan göra £ 39 000 ett år eller mer.

Fjärrtrafik Truck förare

Högsta betalda drivande jobb


Långa förare drag last över långa avstånd. De kan vara borta hela dagen, för flera dagar eller till och med veckor. Enligt Stateuniversity.com. genomsnittliga lönen är £10 en timme för en längre förare. Detta kanske inte låter som en betydande lön men med tanke på att längre drivrutiner kan arbeta över 80 timmar i veckan läggs upp. Särskilt när de börjar tjäna övertiden. Fjärrtrafik truck förare kan göra över £39.000 per år beroende på hur mycket körning de gör.

Bussförare

Högsta betalda drivande jobb


Bussförare kan göra en ganska anständig lön. De tenderar att arbeta för stadens så att de fackliga arbetstagare med fördelar och regelbundna höjer. Enligt indeed.com, jobb och karriär sida är den genomsnittliga lönen för en busschaufför £25,350 per år.

Taxichaufförer och chaufförerDessa drivrutiner är inte mycket i de högsta utbetalande köra jobb med en genomsnittlig lön på £13.650 per år. Men enligt US Bureau of Labor Statistics, taxichaufförer och chaufförer kan tjäna mer än £22,100 per år. Detta beror på hur många timmar de fungerar, hur mycket de fungerar och vilken typ av fordon som de använder. Taxichaufförer och chaufförer som använder de nya gas-saving hybrider kommer att göra en bättre tjäna än de som använder äldre modeller som är hårdare på bränsle.