mynewspapers.net

Hog Roast Showerinbjudan Idéer

Hog Roast Showerinbjudan Idéer


En hog roast är ledig, utomhus part som många människor tycker att kasta när vädret utanför är trevligt. De flesta stekt en hel hog i många, många timmar och sedan servera det mört köttet med en mängd olika smårätter när den är klar. Ange tonen för din hog roast fest med de inbjudningar som du väljer.

Gris

En av de enklaste sätten att skapa en hog roast inbjudan är att göra en som är formad som en galt. Köpa gris-formade inbjudningar från en butik eller online eller göra dem själv. Välj en stencil formad som en gris och spåra det på en bit vikta kort. Skära formen ut, att skapa en inbjudan som är formad som en gris. Färg inbjudan och lim på en vriden rosa piprensare om svansen. Skriv den part informationen på insidan av kortet.

Hawaiian

Hog stekar är en populär typ av sammankomst på Hawaii, så anser att välja ett Hawaii tema för din hog rost. Välj en inbjudan med en Hawaiian lei tryckt på framsidan, eller ens en gris iklädd en lei. Informera dina gäster på insidan av inbjudan att de kommer till en Hawaiian luau och be dem att bära deras favorit blommor skjortor eller klänningar.

Land

Välj ett land tema för din hog rost och låt temat komma igenom med dina inbjudningar. Välj inbjudningar som ser ut som en röd rutig picknick filt. Skriva något på framsidan av inbjudan som informerar gästerna på tema, exempelvis "Du är inbjuden till ett ner hem Hog Roast" och limma ett tunt rep runt kanterna på framsidan av inbjudan. Placera resten av din inbjudan informationen inuti kortet.

Intrikata inbjudningar

Om du vill vara ännu mer kreativ med din inbjudan, överväga att göra några som är lite alltför invecklade. Dock vara medveten om att detta kan vara svårt eller dyrt att skicka via post, så du kan behöva hand leverera dem. Exempelvis har flaskor av barbecuesås skrivs ut med en etikett som även fungerar som din inbjudan eller göra dina inbjudningar med stora papperstallrikar.