mynewspapers.net

Höft & lår övningar & Dieter

Höft & lår övningar & Dieter


Om du bär extra fett runt höfter och lår och känner avskräckt när det inte verkar påverkas av din vikt förlust program, är du inte ensam. I själva verket finns en hel industri för att sälja dig de senaste dieten eller utöva utrustning "garanteras" krympa din underkroppen. Tyvärr fungerar inte plats minskning. Det enda sättet att förlora fett runt höfter och lår är att förlora fett över. Lägre kroppsfett är envis, men det kommer så småningom. Den stora hemligheten är konsekvens och en kombination av fettförbränning och stärkande övningar.

Fett-förlust Diet

Även om leverantörerna av modefluga kostvanor skulle säga annorlunda, är det enda sättet att förlora fett att äta färre kalorier än du förbränner. Din basal metabolic rate, eller BMR, är det minsta antalet kalorier som kroppen behöver. Använda den här formeln: BMR = 655 + (9,6 x vikt i kg) + (1.8 x höjd i cm) - (4,7 x ålder i år). Tillsätt de kalorier du bränner dagligen genom motion till detta resultat, sedan subtrahera 500. Detta är antalet kalorier du kan äta per dag att förlora 500g (1lb) per vecka. Äter en balanserad kost, och fokusera på fiber och färsk frukt och grönsaker. Det kan verka långsamma, men gradvis viktminskning är mer benägna att hålla fast.

Fysisk aktivitet

Fysisk aktivitet utanför din normal motion program är viktigt eftersom inte bara hjälper det du bränna kalorier, men det håller du i en aktiv sinnesstämning. Enkla saker som städning och gå ut med hunden träna stora muskelgrupper i dina ben och hjälpa tonen undre delen av kroppen. Gå ut från ditt sätt att vara så aktiv som möjligt--gör det till en vana att parkera långt bort, ta trapporna och promenad eller cykel i stället för körning när så är möjligt.

Cardio

Konditionsträning är en nyckelkomponent till någon fettförbränning rutin. Styrketräning kommer att tona dina muskler, men cardio är vad smälter fettet. Jobbar på 50 till 70 procent av din maximala puls, som är 220 minus din ålder, i minst 30 minuter per dag för att uppnå maximal fat burn. Aktiviteter som jogging, cykling och inlinesåkning också tona dina höfter och lår så kan utlösa snabbare resultat.

Enda ben cirklar

Enda ben cirklarna är ett Pilates drag som fungerar dina höfter, lår och abs. Ligg på rygg med benen rakt ut framför dig, vapen av dina sidor. Lyft ena benet rakt upp i luften tills det är vinkelrät mot golvet och spåra små cirklar med tån. Gör fem cirklar i varje riktning. Upprepa med andra benet. Gör fem uppsättningar. För att göra det svårare, försöka spåra alfabetet med tån.

Knäböj

Knäböj tona hela undre delen av kroppen, och kan intensifieras genom att använda mer motstånd. Stå med dina fötter hip-avstånd från varandra och sänka din botten tills du är i sittande ställning. Låren är parallella med golvet. Håll ryggen rak, håll positionen för ett andetag, sedan räta tillbaka upp. Upprepa tills ditt formulär misslyckas. För att göra det svårare, hålla dumbbells framför dig medan du sitta på huk. Om du vill tona dina kalvar, göra knäböj på din tiptoes. För att lägga till ett cardio element, hoppa rakt upp i luften från squat position istället för att bara stå tillbaka upp.

Adduktorer/kidnappare

Dina adduktorer och kidnappare är de muskler som löper längs den inre och yttre delen av låren. Kidnappare, stå rakt och placera ett motstånd band runt anklarna. Flytta din vikt till ena foten och lyft det andra benet rakt ut åt sidan så högt du kan. Upprepa tills ditt formulär misslyckas och sedan byta sida. För att arbeta i adduktorer, stå rakt och placera en Pilates ring eller utöva boll mellan vaderna. Flytta din vikt till ett ben och tryck inåt med det andra benet så långt du kan. Upprepa tills ditt formulär misslyckas och sedan växla till andra benet.

Bergklättrare

Bergklättrare bidra till att stärka dina axlar medan toning din underkroppen. Knä på alla fyra, sedan räta ut benen bakom dig tills du är i en push-up-läge. Ta ett ben framåt, böjer knät, tills du i ett utfall liknar en sprinter har startposition. Dina händer är planterade på golvet, och ryggen skall vara rak. I en explosiv rörelse, växla dina ben, att se till att din bakre benet är alltid rak ställning. Upprepa, alternerande ben, tills ditt formulär misslyckas.