mynewspapers.net

Hobo Halloween idéer

Hobo Halloween idéer


Inte vara illa till med vad att bära som en kostym på Halloween. En luffare kostym är lätt och billig att göra och kan användas av båda kön och i alla åldrar. Användningsområden som du kanske redan har å tillsammans med lite material från ett hantverk eller sparsamhet lagra till skapa en luffare kostym.

Kläder

Gamla kläder är ett bra första steg i att skapa en luffare dräkt. Använd en button-down flanellskjorta. En skjorta som är smutsiga eller trasiga kommer att göra för en bra kostym. Bära baggy Blå jeans med tårar i knäna och sy på vissa fläckar av andra tyg med byxor benen. Rulla upp benen på byxorna ojämnt. Overaller eller haklappar kan också användas i en luffare dräkt. Gnugga kläder i smuts att skapa en mer autentisk look.

Tillbehör

Lägga till tillbehör för att förbättra en luffare kostym. Använd en gammal derby eller hatt för kostym. Squish och jord hatten så det ser gamla och trasiga. Fästa en trasig silke blomma på hatten. Du kan också använda ett sugrör en hatt eller baseball hat vände sig bakåt. Bära gamla och smutsiga skor för en luffare kostym. Army-stil stövlar eller smutsiga stövlar fungerar bra för en luffare kostym. Ett annat alternativ är att bära gamla, trasiga tennis eller inkompatibla skor. Andra tillbehör inkluderar en gamla, smutsiga halsduk som knyts måfå och en smutsig näsduk hängande ur tillbaka byxor fickan.

Rekvisita

Props är en viktig del av en luffare kostym. Göra en ryggsäck att bära över axeln. Hitta en lång pinne och knyt en snusnäsduk till slutet. Stuff snusnäsduk med bomull vadd. Också överväga att bära en skylt som lyder, "kommer att arbeta för mat," eller ett liknande uttryck. Använda kartong och en permanent spritpenna för att skapa tecken.

Mask och smink

Använda en gammal dam eller gammal man mask för en luffare kostym. Du kan också använda make-up skapa utseendet på en ledsen clown. Skapa en full clown ansikte, inklusive en vit bas eller bara tillämpa tjocka öga och mun make-up. Om du inte vill skapa en clown ansikte, använder brun make-up skapa en 5 klockan skugga på manliga hobos och smuts märken på båda könen.