mynewspapers.net

Hjärt sjuksköterska specialist arbetsbeskrivningSjuksköterskor har många specialiserade fält. Nästan varje del av den mänskliga kroppen har en sjuksköterska som fokuserar på behandling av och optimera det orgeln. För hjärtat---har ett av de viktigaste organen i den mänskliga kroppen---hälsoindustrin hjärt sjuksköterska specialist. Dessa sjuksköterskor hjälpa patienter med hjärtproblem återhämta sig och de ger patienter med utbildning om friskt hjärta praxis.

Funktion

Patienter som har haft hjärtsjukdom eller hjärtsvikt hjärtat opereras oftast och sedan få postoperativ rehabilitering med hjälp av en hjärt sjuksköterska specialist. Dessa specialister också hjälpa patienter återhämta sig från kärlkramp. Liksom de flesta sjuksköterskor är i fokus för hjärt sjuksköterska specialist inte bara att behandla hjärtat utan att också ge känslomässigt stöd och utbildning för patienten och patientens familj. De flesta av de frågor som patienten har besvaras av sjuksköterskan och patientens hjärta medicin intag och vitala tecken övervakas av specialisten.

Villkor

De flesta hjärt sjuksköterska specialister arbeta kliniker, med många arbetar i intensivvård enheter där patienter behandlas som har haft en hjärtattack. Medan dessa miljöer är oftast rena och bekväma, är de också mycket stressande. Sjukdomar som hjärtsvikt kan sätta en patients liv i fara och sjuksköterskor måste vara beredda att reagera snabbt på förändringar i patientens tillstånd. Se patienter lida och dö kan ta en känslomässiga vägtull på hjärt sjuksköterska specialist.

Utbildning

Sjuksköterskor måste tjäna en kandidatexamen, associera-examen eller ett examensbevis från ett sjukhus träningsprogram. Sedan, de har att passera den nationella rådet lanseringen Examination. Efter detta, för att bli specialist i hjärt omvårdnad, måste Legitimerad sjuksköterska få certifiering av Basic Life Support och avancerad hjärt Life Support, som erbjuds av många högskolor och American College of hjärt-sjuksköterskor. Sjuksköterskan måste sedan få certifiering i hjärt rehabilitering omvårdnad och hjärt kärl omvårdnad. Sjuksköterskan kan då träna hjärt omvårdnad specialist.

Outlook

Presidiet av Labor Statistics (BLS) rapporterade att 2,6 miljoner sjuksköterskor hölls arbetstillfällen i 2008 i USA. Mellan 2008 och 2018 förväntas behovet av sjuksköterskor växa 22 procent. Hjärt sjuksköterska specialister kan förvänta sig ökade efterfrågan som majoriteten av den amerikanska befolkningen kommer att åldrande, vilket är en befolkning som ofta har problem med hjärtat.

Lön

Medianlönen för sjuksköterskor i 2008 var £40,592, enligt BLS. De högsta 10 procenten tjänat mer än £59,956, den lägsta 10 procenten tjänade mindre än £28,216. Dessutom ge kliniker brukar barnomsorg, pengar för vidare utbildning och bonusar.