mynewspapers.net

Hjärt-löpband övningar

Hjärt-löpband övningar


Löpband erbjuder ett bekvämt och flexibelt sätt att utföra hjärt-övningar. Medan många löpband ger förprogrammerade hjärt rutiner, kan du skräddarsy din träning till dina specifika behov och mål genom att skapa din egen löpband fitness program. Rådgöra med din vårdgivare innan du påbörjar en ny träningsrutin.

Walking

Walking är en enkel konditionsträning, men det erbjuder betydande hälsofördelar, påstår MayoClinic.com. Det är också en effektiv utgångspunkt om du börjat en träningsrutin efter en långvarig period av inaktivitet. Börja gå långsamt under en kort tid, sedan gradvis öka din hastighet och avstånd som din kondition förbättras. När du kan bekvämt promenera 30 minuter i en takt på 3,5 km/h, stöta upp intensiteten med hill promenader.

Bergsvandring

Bergsvandring ger en intensiv konditionsträning, och är ett alternativ till att köra om du har gemensamma frågor. Ett exempel på bergsvandring på ett löpband börjar med 5 minuters uppvärmning på 3,5 km/h och lutning på nivå 3. Efter 5 minuter, öka lutning till nivå 4 och fortsätter gå i 1 minut. Varje minut, öka lutningen ytterligare en nivå tills du når dina mål lutning nivå. När du når denna nivå, gå där i 2 minuter och sedan minska lutningen en nivå varje minut tills du når nivå 3 igen. Kyl ner på nivå 3 i 5 minuter för att slutföra din bergsvandring session.

Kör

Löpning är en utmärkt konditionsträning som kan också bromsa åldrandet, enligt Stanford University School of Medicine. Körs på ett löpband kan du upprätthålla en jämn steglängd och undvika ojämna ytor, vilket minimerar risken att skada. Om kör för uthållighet, öva löpband kör i en hastighet på 6 eller 7 mph, gradvis öka hur länge du behåller det rusat. För att förbättra din hastighet, köra för en viss tid och gradvis utvecklas från 7 mph till ditt mål hastigheten. När du är redo att utmana dig själv ännu mer, gå vidare till intervall kör.

Intervall för kör

Köra intervaller på ett löpband erbjuder en intensiv och effektiv konditionsträning. Genom att kombinera korta spurter i höga hastigheter med långsammare återhämtning jogs kan förklarar du maximera din hjärt-insats i en förkortad tid, det amerikanska rådet på motion. En samplingsintervallet kör rutin på ett löpband omfattar en kort uppvärmning joggingtur på 4 mph, följt av en 2-minuters körning med en måttlig hastighet av 5 eller 6 mph. öka löpband hastigheten till 7-8 km/h för en 30-sekunders sprint, och sedan svalka dig med 2 minuter på 5 eller 6 mph. fortsätta sprint-coola ner cykel flera gånger innan en slutlig nedkylningen promenad. Som förbättrar din hjärt-styrka, öka din sprint tid upp till en minut och Lägg på mer sprint-cool ner cykler.