mynewspapers.net

HIV Online stödgrupperHIV-patienter behöver ett nätverk av pålitliga personer som de kan vända sig till i tider av stress och behöver. Ibland, dock är det lättare att tala med någon som inte är en nära vän eller släkting, eller någon som kan gå igenom exakt samma sak. Online HIV stödgrupper är ett gemensamt och hjälpsamma sätt att anonymt relatera dina bekymmer och problem och få råd.

Besök [email protected] Denna populära nätverk inbjuder människor att inlägg i ett forum eller meddelande styrelsen att diskutera symtom och oro, eller bara låna ut några medkännande ord. Människor kan "Fråga en Expert" om de har en medicinskt betydelsefulla fråga. Webbplatsen erbjuder förslag på behandling och fungerar som en anslutning mellan personer med HIV i världen. HIV är bara en av de många stödgrupper på webbplatsen, som omfattar allt från "Allergier & immunitet" till "Barnens hälsa & föräldraskap."

Utforska HIVAIDSTribe.com. Denna webbplats tillåter människor med HIV att skapa en profil och hitta andra som lever med samma sjukdom. Webbplatsen ger pedagogisk information om spridningen av AIDS och HIV. När en medlem loggar in, kan han komma åt och skriva sin egen blogg, hitta evenemang planeras runt landet och bläddra olika stödgrupper.

Gå med thewellproject.org. Denna webbplats är för kvinnor som testar HIV-positiva. Kvinnor kan berätta om sina erfarenheter, be om råd och läsa om medicinska konsekvenser. Detta välorganiserade forum ger också tillgång till klinisk behandling prövningar genomförs. Det innehåller ett avsnitt om hur du underhåller en hög livskvalitet med hjälp av motion, kost och HIV terapier för att minska smärta och obehag.

Besök hivanonymous.com denna webbplats ger dem som diagnostiserats med HIV/AIDS med terapeutiska copingstrategier, inklusive de 12 stegen för godkännande. Det innehåller länkar till webbplatser som funktionen nuvarande HIV/AIDS nyhetsmeddelanden eller dokument verkliga berättelser av överlevande. Du kan delta i en schemalagd, anonym online chatt, skriva på en anslagstavla och sätta kvalitet i livets mål för dig själv.

Gå till aidschat.org. Denna webbplats skapar en säker, positivt utrymme - inom loppet av flera chattrum--för människor som direkt och indirekt drabbas av HIV eller AIDS att diskutera, ställa frågor och erbjuda sympati. Det finns chattrum för individer som är HIV-positiv, samt dem som är HIV-negativa, men har frågor. Några av dessa chattrum övervakas för att säkerställa en säkerhetsnivå och respekt mellan de som deltar. Detta är en live online support grupp.