mynewspapers.net

Hipster kosten



Urban Dictionary definierar hipsters som unga män och kvinnor i kosmopolitiska områden som omfamnar Counter kultur, självständigt tänkande och konst. Bortsett från deras val av kläder, sociala beteenden och musik är en annan viktig aspekt av hipster livsstil mat. Kosten för en hipster är principfast, komplicerat och ibland motsäger sig själv.

Anti kost

Hipster kosten


I en kultur som besatta av bantning logiskt det bara att hipsters agera i strid mot blir tunn snabbt system. Många hipsters se bantning som ett plågsamma sätt att förneka sig själv njutning genom mat, enligt pop-kultur bloggen Herculodge. Trots sina slanka ramar, kommer inte hipsters att fångas räkna kalorier och lutar mot fettsnåla alternativ enbart för att förlora vikt. Ett huvudmål för hipster är att fylla på sin kropp med hälsosamma alternativ samtidigt sänka koldioxidutsläppen i livsmedelsindustrin.

Sunda matvanor

Hipsteric.com rapporterar att ett antal hipsters är vegetarian eller vegan---de inte äter kött, mejeriprodukter, ägg och andra matvaror som innehåller animaliska produkter. Deras diet består ofta av grönsaker, tofu och andra sojaprodukter. Andra populära mat hipsters gillar inkluderar falafel (små, stekt bollar av marken chic ärter) och meatless alternativ, såsom Setians eller tempeh.

Drycker av val

Hipster kosten


Hipster är inget undantag från den sociala attraktionen med att dricka kaffe. Hipsters anses ofta kaffe kännare som kan slipa sina egna högkvalitativa bönor och använda franska pressar för att brygga. Många hipsters kommer att avstå från att använda sötningsmedel eller krämer för att undvika maskering dyrt kaffe smak. Hipsters är öl och sprit dricker som ofta föredrar Pabst Blue Ribbon öl, enligt hipster observatör, Beth Gilbert av San Jose, Kalifornien

Delar

Du kommer inte hitta hipsters på en buffé av något slag trots sin kärlek till mat, som rapporterats i Herculodge. Hipsters tenderar att äta ofta hela dagen, men i små mängder. Franska och japanska kulturer liknar varandra med respekt för delar, att tro är det bäst att aldrig äta tills helt full. Hipsters föredrar ofta kvalitet framför kvantitet av mat.

Undantag

Att vara ironisk och tvärtom anses vara extremt coolt att hipster, enligt artikeln "Ironiskt Hipsters" postat på Everything2.com. Inte alla hipsters är vegetarian eller vegan eftersom det finns många alternativa ätande stilar såsom glutenfri, soja-free, eller detox regementen som består av alla ekologiska livsmedel, som tillåter äta animaliska produkter. Udda typer kan också säger sig emott genom att bemästra gammaldags komfort matrecept. Tanken är att när en åtgärd är så traditionella, det blir upprorisk.