mynewspapers.net

Hip Hop kostym idéerKlänning i sann hip-hop stil på din nästa maskerad genom att samla idéer till ser ut precis som en gammal skola rappare. Från guld tänderna till guldkedjor, klänning för att imponera med dessa hip-hop kostym idéer som liknar några av dina favorit rappare, som Flavor Flav, Grandmaster Flash och Eminem.

Grundläggande utseende

För att få det grundläggande hip-hop look, bära en ljusa färgade svett kostym, som rött eller gult och en stor guldkedja, ju större kedja desto bättre. Många Halloween och part tillhandahålla butiker har plast guldkedjor som är stora och ser verkliga. Bära en mössa mössa, som är tättslutande och har ett gummiband. Accessoarer till outfit med lite sportskor och mörka solglasögon. Bära byxorna baggy för den sanna hip-hop stilen.

Snabb och enkel

För en snabb och enkel hip-hop dräkt behöver du en vit skjorta, verkligen säckiga byxor, roliga boxare, en svart markör, en keps, flera guldkedjor och atletisk tennisskor. Ta svarta märkpenna och skriva ditt rappare namn på din skjorta. Namn exempel är "Sweet Thing", "Brown Sugar", eller "Hotty Totty." Lägga på din baggy byxa över roliga boxare och kontrollera boxare visar. Dra ner byxorna så de ser riktigt baggy och låt boxare Visa. Du kan behöva använda en bälte för att hålla dem från att falla. Sätta på flera guldkedjor och sätta keps på i sidled. Bär tennisskor obundet med shoestrings tas ut.

Bling Hip-Hop

Om budgeten tillåter, skapa en hip-hop dräkt som står ut med flera bling tillbehör. Bära de samma säckiga byxorna med boxare och någon skjorta kommer att fungera. Hitta flera stora kedjor guld med diamanter, armband och ringar. Halloween butiker och part leverans butiker bär denna falska smycken. Smyckena är stor och några av ringarna kommer att täcka hela handen. Bära en keps i sidled eller en tight utrustat mössa. Om du vill gå för Flavor Flav utseende, knyt en stor väggklocka runt halsen och bära den som ett halsband.

Tillbehör

Tillbehör som fungerar med alla hip-hop kostym inkluderar snapin-på guldtänder, stora guldkedjor och smycken, stora diamantörhängen, alla smycken med dollartecken, kepsar och tennis skor. Bär en boombox som tillbehör.