mynewspapers.net

Hinder aktiviteter för barn

Hinder aktiviteter för barn


Hinderbanor ger motion och underhållning för barn i alla åldrar. Du kan ha inomhus eller utomhus hinder aktiviteter för barn på en födelsedagsfest, en vänskaplig sammankomst eller en skola eller kyrkliga evenemang. Justera svårighetsgraden av jagar till åldrarna på barnen. Dela ut små priser, till exempel plast troféer eller medaljer, till spelet vinnare att uppmuntra barnen att göra sitt bästa.

Inomhus kurser

Gör en inomhus hinder verksamhet för barn som använder kuddar, stolar och bord. Har dem krypa genom en tunnel från kuddar, steg på papperslappar utspritt på golvet, krypa under ballonger som dinglar från taket och över eller under stolar. Sträng garn från en vägg till en annan eller från en bit av möbler till en annan och har barn krypa under eller över garnet. Försvåra kursen för äldre barn genom att ha dem bär en stor hatt när genomgången kurs.

Utomhus kurser

Använda artiklar som gräsmatta stolar, kartonger, plast kottar, hula hoops och stegar till skapa en utomhus kurs. Idéer är kryper under gräsmatta stolar, vävning runt plast kottar, hoppa över kartonger och hoppa genom en serie av hula hoops. Placera en stege platt på grund av att barn måste hoppa igenom. En bakgård klätterställning eller en bild är också perfekt för hinderbanan verksamhet.

Vattendrag

Flera av plast pooler på marken och fyll dem med vatten. Barn kan springa eller simma genom var och en under ett vatten hinder aktivitet. Har dem köra genom vatten sprinkler och över slip-n-slides. Om du inte har en slip-n-slide, gör din egen genom att tejpa stora, tjocka soppåsar till varandra i en rak linje. Placera stora vattenballonger på olika platser i kursen som spelare måste sitta på och pop.

Rörig kurser

Skapa en rörig hinderbana med kokta nudlar, rakkräm, plast pooler, hinkar och ballonger. Fyll en pool full med kokta nudlar och olja; barn måste få i poolen att hitta små gummibollar. Andra idéer omfatta poppar rakkräm fyllda ballonger, kryper på en slip-n-slide som omfattas av Chokladpudding och kliva in hinkar fyllda med is och vatten. Placera vatten sprinkler i slutet av kursen för att hjälpa barnen tvätta bort.