mynewspapers.net

Hillbilly 50 år gammal födelsedag part idéer

Hillbilly 50 år gammal födelsedag part idéer


Vrida 50 kan vara tufft för vissa människor, men du kan göra denna milstolpe födelsedag fest genom att kasta en hillbilly-tema fest. Användningsområden som du redan har runt ditt hus för några eklektisk dekorationer, och du kan göra ditt hem en hillbilly fristad. Tillsammans med en meny med södra mat, kommer att din fest vara en hit med de 50-årige och speciella gästerna.

Kostymer

Uppmuntra dina gäster att komma i deras bästa hillbilly klädsel och inkludera denna begäran på undersidan av din inbjudan. Overaller, trasiga jeans och vita tankar fungerar bra för din manliga gäster, och de kan sparka av sig skorna och gå barfota till festen. Kvinnliga gäster kan överväga ett antal kostym alternativ. Kommer i ett nattlinne och tofflor med papiljotter i håret, eller bära cut-off jeansshorts med linne, trucker hatt och cowboy boots. Utmanar gästerna att förbereda för kostym contest, och låt den 50-årige välja sin favorit kostym. Ge vinnaren en hillbilly-relaterade objekt, som en banjo, som är den perfekta accent till hans hillbilly kostym.

Atmosfär

Ställ in 50-födelsedag bash i din egen bakgård. Scatter-balar hö runt på gården. Dekorera gården med en mängd slumpmässiga artiklar---slänga ett däck i ena hörnet och en kratta i mitten av gården, till exempel. Sätta upp vissa tvättlinor i ytterkanten av din trädgård och hänga kläder från den. Mellan kläder, bifoga brev klippa ur kortpapp att stava ut "Happy Birthday." Serverar drycker ur mason burkar, och erbjuder "moonshine," som kan helt enkelt vara alkoholhaltiga eller alkoholfria punch. Ställa in picknickbord för gäster, vilket ger en rustik känsla till din sittplats. Spelar bluegrass musik, eller har en banjospelare spela live på din fest. Gör "happy birthday" hörnstenarna genom målning ordstävet på konservburkar, fylla dem med sand och lägga blommor.

Menyn

Erbjuda en födelsedag Festmeny full av södra fixins för din hillbilly-tema bash. Servera stekt kyckling i hinkar vid sidan av klassiska komfort mat som makaroner och ost och potatis sallad. Servera kornbröd på sidan. Fyll glasburkar med sött te och saft. Gör en lätt väg blanda med blandade nötter och pretzels, och etiketten "Hönsfoder." I stället för en traditionell tårta, gör en tårta stapling Twinkies eller andra paketerade desserter till en skiktad kaka form. Lägga till ett "50" ljus på toppen för en en-av-en-slag födelsedag behandla.