mynewspapers.net

High School examen hantverk idéer

High School examen hantverk idéer


En studentexamen är en stor händelse, värd minst en familjefest. Dock kanske du inte har en större budget. Du kan fortfarande Visa din examen hur stolt du är genom att kasta en fest med prisvärda hemtillverkat hantverk för dekorationer och gynnar. Överraska den nya examen eller omfatta hela familjen med dessa projektidéer.

Dekorativa gunst pysselidé

High School examen hantverk idéer


Ge gästerna något att komma ihåg tillfället. Party favörer är en omtänksam gest, och kan också göra dubbel tull som dekorationer. Göra bokmärken med hjälp av datorns ordbehandlingsprogram och skrivare. Dela sidan i 1-tums kolumner och skriver en trevlig inskrift i varje kolumn med ett formellt teckensnitt. Infoga en avläggande av examen-tema ClipArt bakom texten, om så önskas. Skriva ut sidor på vit kartong om du använt ClipArt. Annars kan skrivas ut på tjockt papper i den examen skolan färger. Klipp bokmärken isär med sax, slå hål på toppen av varje och tråd med en liten tofs som motsvarar den examen tofs färg.

Ätbara gunst pysselidé

High School examen hantverk idéer


En annan part förmån kan göras med hjälp av datorn och skrivaren. Chef till din favorit partihandel club butik och köpa choklad barer i bulk. Oavsett om du köper kul-storlek-eller full storlek beror på din budget och antalet gäster deltar examensfest. Försiktigt ta bort ett omslag från en av godis barer och mäta dess längd och bredd. Använd din ordbehandling eller stationär utgivare program för att göra etiketter samma storlek med ett eget meddelande, till exempel "Grattis klass av" 12!" Skrivas ut på vanligt eller glättat skrivarpapper, snip etiketterna apart och limma fast dem på enskilda godis barer.

Dekoration pysselidé

High School examen hantverk idéer


Göra ett hantverk med leveranser du sannolikt har på hand. Denna pysselidé kan användas för att dekorera några bord, eller att hålla myntverk eller nötter på varje plats inställning. Klipp isär en äggkartong så att du har ett dussin små skålar. Linda var och en i kontakt papper eller presentpapper i den graduate school färg. Nästa, skär små fyrkanter kartong något större än omkretsen av skålar. Wrap dessa rutor i samma papper. Limma en fyrkant längst ned i varje skål, sedan vända dem upp och ner och lägga till en liten tofs gjord av garn för miniatyr examen caps. Vänd dem höger om du vill använda dem för att tjäna små godsaker.