mynewspapers.net

High School återvunnet hantverk

High School återvunnet hantverk


Att göra hantverk från återvunnet material är ett bra sätt att få tonåringar tänker kreativt om artiklarna de ignorera varje dag. De får lära sig att allt inte har att kastas bort och att de kan se cool medan du gör det. Inte bara kan återvunnet hantverk ge tonåringar med en känsla av prestation, de kan vara stolta över att hjälpa miljön.

Gammal hårdvara

Tonåringar kan koppla ihop gammal hårdvara, såsom muttrar och brickor, att göra smycken med steampunk stil. Använda craft wire wrap hårdvara tillsammans och koppla till en återvunnen halsband kedja eller band. Maskinvara som är rostig kan användas för att färga tyg. Placera hårdvaran på en gammal vit T-shirt, våt med lika delar vatten och ättika för att påskynda rostande. Lämna-T-shirt och rostig objekt tillsammans för ett par dagar. Sedan bort objekt och tvätta T-shirt.

Flingpaket

Gymnasieelever kan göra sista år klippböcker från flingpaket. Skär flingpaket apart, spara stor rektangel stycken för scrapbooks. Täcka de papp lakan med gesso eller papper. Slå hål jämnt längs kanterna. Stapla dem tillsammans, väva band eller rep genom hålen och knyt ordentligt. Eller, sätt återvunnet bultar genom hålen och säkra med lämplig storlek nötter. Flingpaket kan också vävas för att skapa smarta telefonen innehavare.

Gamla böcker

Tonåringar kan återvinna gamla böcker i en mängd olika hantverk. Till exempel, kunde de göra minne lådor som är öppna för att avslöja en kupé för att samla in bilder och andra minnessaker. Tillämpa vitt lim mellan sista sidan och bakstycket och till ändarna på sidorna flera gånger, viktning och låta torka mellan rockar tills fast limmade ihop. Skär en rektangel från insidan för att göra avdelningen. Tonåringar kan också göra journaler eller skissböcker av målning gesso över boksidor att täcka Skriv ut. Eller, de kunde göra en foto innehavare från en pocketbok på minst 100 sidor. Försiktigt riva av främre och bakre omslag. Vik sidorna på mitten mot ryggraden. Boksidorna kommer fan i en halv-cylinder form med slots för att infoga bilder.

T-shirts

T-shirts kan återvinnas till många olika typer av hantverk. Om en färgad T-shirt har bara en fläck eller två, försöka dölja det genom att färga med blekmedel. Blötlägg ett TALLRIKSUNDERLÄGG eller andra lacy formen i blekmedel till ordentligt våt. Vrid ur och placera färgade delen av T-shirt. Vik skjortan över honom och tynga ner. Ta bort och tvätta när blekning är lika mycket som du vill. Tonåringar kan också göra en ryggsäck från en T-shirt med en liten bit av synålar. Skär skjorta från armhåla till armhåla och sy den stängd. Foder en klädstreck sladd genom fållen och lägga till några öljetter för gängning klädstreck arm remmar. Om du har en stor mängd gamla överväga T-shirts, att väva en matta från dem med en rockring som en ram.