mynewspapers.net

Heta rosa rum idéer

Heta rosa rum idéer


Hot pink är en favorit inredning färg för tjejer i alla åldrar. Som en flicka växer, kanske hon gillar sin varma Rosa rummet även under tonåren. Vuxna män och kvinnor kan välja varm rosa dekor för deras kontor eller gäst sovrum. Oavsett syftet, inreda din varma Rosa lägga till fantasier och komfort i den övergripande designen.

Måla idéer

Heta rosa rum idéer


Heta rosa väggar lägga ljusstyrka och en energisk känsla till ett rum, kan ljusa färg vara hård. I stället måla färgerna i två nyanser av rosa. Måla två motsatta väggar i varm rosa skuggan av ditt val. Måla de andra två väggarna en lättare, dämpad rosa nyans. För en ovanlig lack, måla den dämpade rosa i ränder över varm rosa färg färg. Producera skarp färg linjer med målarens maskeringstejp.

Kontrastfärger

Heta rosa rum idéer


Även om de flesta av objekten i ditt rum kommer att färgas i chockrosa, bryta upp färgen med accenter i andra färger. Ljus grön är pink kompletterande färg. Lägg till accenter med gröna kuddar, lampor och mattor. Gula och bruna också gå bra med chockrosa. Använd en eller flera av dessa accent färger i varm Rosa rummet. Vitt är också en bra accentfärg att välja för en varm rosa rum om du vill begränsa mängden ljusa färger som konkurrerar med rosa.

Väggdekorationer

Lägg till väggdekorationer i din varma rosa rum att visa din personlighet. Häng en varm rosa, grön, gul eller brun klocka på väggen så att du alltid i tid. Hänga fotoramar och målningar från dekorativa krokar med lacy band. Installera en vägghängda hylla och prydnadssaker, ljus och små föremål som betyder mycket för dig. Om du använder rummet som ett kontor eller sovrummet av ett barn eller tonåring, hänga en anslagstavla på väggarna. Tackel upp bilder, påminnelser och viktiga inbjudningar i styrelsen så du inte glömmer avtalade tider och händelser.

Möbler

Heta rosa rum idéer


Möblerna i din varma rosa rum ska matcha känslan du försöker förmedla. Använd sängkläder med en liknande färgsättning. Måla trä stolar och köksskåp att gå bra med din heta Rosa rummet, i rosa eller i en av dina accent färger. Täcka upp på ett skrivbord med mönstrat tyg som går bra med den övergripande designen.

Blommor

Heta rosa rum idéer


Riktiga blommor och växter få natur och fräscha dofter till heta Rosa rummet. Välj rosa blommor med ljust gröna blad. Rosor, liljor, hortensia, freesia och pioner kommer i varm rosa sorter. Knippa blommor och blad i en vit vas. Placera vaser med blommor på sängbord, skrivbord och köksskåp.