mynewspapers.net

Heta beard stilar

Heta beard stilar


Det finns många populära beard stilar och olika sätt att uttrycka dig genom det sätt du bär ditt skägg. Att veta stilarna och hur till bruk dem är nyckeln till körs. Eftersom populariteten av skägg är här för att stanna, är att vara i framkant av mode viktigt.

Helskägg

Den fullt Skäggen är för män som kan växa ansiktshår utan flammigt fläckar, eftersom helskägg täcker en stor del av ansiktet. Här är de mest populära. För att odla skägg, räkna ut ditt skägg gränser genom att utforma din urringning. Alltid hålla ditt skägg trim och hanterbara. Aktörer Brad Pitt, George Clooney och Jim Carrey har haft full skägg ibland.

Bockskägg och mustasch kombination

Bockskägg-mustasch kombinationen ett populärt val. Det är också kallas Van Dyke, hänglås, candado eller skepparkrans. Formen av denna kombination är en oval, även om många män experimentera och former kan skilja sig från person till person. Musiker Axl Rose har setts med denna kombination.

Balbo

En Balbo är en kombination av en bockskägg-mustasch som inte är anslutna, det ser ut som en "T." Balbo kallas även chevron. Att växa en Balbo, ta en skägg eller en bockskägg-mustasch och forma det till Balbo. Skådespelaren Mickey Rourke har setts med Balbo.

Chin band

En variant av ett bockskägg är hakan remsan. Det är precis som det låter, det är en lång remsa av hår på hakan.

Chin band och mustasch kombination

Hakan remsan med en mustasch är också kallas en överste Sanders. Detta är en lätt ser att uppnå, bara växa en mustasch, sedan trimma en haka remsa. Skådespelaren Mel Gibson har använt detta ser ibland.

Fårkött käft

Långa polisonger som kommer ner sidan ansiktet till hörnen av munnen kallas fårkött käft.

Vänliga fårkött käft

Vänliga fårkött käft är fårkött käft ansluten till en mustasch. Unionens armén generalmajor Ambrose Everett Burnside, Elvis Presley och skådespelare Luke Perry har slitna vänliga fårkött käft.

Hakan gardin

En haka gardin är också känd som en Donegal, Lincolnic och en hakbandet. Det är ett skägg utan mustaschen.

Tandborste

Tandborsten är cirka en tredjedel tum i centrum av överläppen, och det är ungefär lika stor som huvudet av en tandborste. Bars den av regissören Charlie Chaplin, men det gjordes notoriskt kända av Adolf Hitler, och med detta, det är den minst populära stilen av gäng.

Fu Manchu

Fu Manchu är en mustasch som växer rakt ner förbi läpparna och sträcker sig förbi käken. En kontrollampa kännetecken av Fu Manchu är att överläppen har ansiktshår och sidorna är rakade. Vaggamusiker Jimi Hendrix hade en Fu Manchu.