mynewspapers.net

Hemtillverkat hantverk för ett barns rumDekorera ett barns rum är ofta en favorit kreativa hem projektet för villaägare med små barn. Heminredning för spädbarn behöver inte vara dyrt att vara vacker. Det finns många sätt att skapa designer dekorativa hantverk accenter från tyg kvarleva broderi tunnband bonader till scrapbook papper découpage alfabetet bokstäver. Genom att utnyttja några lätt att hitta hantverk, det är ganska enkelt skapa alla typer av billig, handgjorda plantskola dekorationer, och resultatet är ett barns rum som är visuellt tilltalande och budget friendly.

Tyg Wall Decor

Införliva handgjorda vägg inredning objekt i barnkammaren utrymmet. Häftpistol färgglada tyg rester på Tom stretch art canvas eller ta trä broderi hoops och fyll med material i ljusa nyanser för billig, handgjorda plantskola hantverk med ett överflöd av färger och mönster. Gruppera tyg konsten på en brännpunkt vägg i udda nummer för dekorationer baby rum som lägger ett anpassat utseende till någon typ av plantskolan inredning.

Alfabetet Letter hantverk

Dekorera barnkammaren med anpassade alfabetet bokstäver. Punktera hela inredningen i barnets rum med papier-mache eller trä alfabetet bokstäver som stavar barnets namn. Måla bokstäver med akrylfärger i nyanser som samordnar med utformningen av rummet eller découpage dem med scrapbook papper med intrikata mönster. Fästa band på baksidan av varje bokstav, och hänga dem på väggen nära barnets spjälsäng för en DIY baby inredning objekt som lägger en designer touch till hela barnkammaren Utsmyckning system.

Dekorativa plantskola lampskärmar

Lägg till utsmyckningar till lampskärmar för en plantskola med optimal stil. Förstärka armaturer i en babys rum genom att lägga till färgglada band, silk ökade blommar eller utsmyckade trim till en lampskärm. En limpistol med limstift är ett ganska lätt sätt att hålla sig hantverk till en enkel lampskärm och ge skugga en dyrare utseende. Placera lampan på en byrå eller nattduksbordet som en särskild DIY baby inredning objekt som belyser den övergripande utformningen av rummet.

Plantskola dörr krans

Göra en dekorativ krans för nursery room dörren att hälsa på familj och gäster. Med hjälp av ett hantverk lagra styrofoam krans, Linda hela formuläret med garn i färger som samordnar med barnets rum dekorera design. Varmlimma silke blommor och blad eller en mängd filt blommor på garn kransen, och hänga på plantskolan dörren för en dekorativ accent som ger en liten glimt av plantskolan inredningen redan innan in i rummet.