mynewspapers.net

Hemmagjorda Turkiet inkubator

Hemmagjorda Turkiet inkubator


Kuvöser ger en stadig 99 till 100 - grad Fahrenheit temperatur 28 dagar att kläcka bördiga Turkiet ägg. Det finns många stilar av hemlagad inkubatorer men alla består av en behållare, värmeelement, metod för att ge fukt och en plattform för ägg.

Container

Lådor av trä, flera lager av isolerade kartong, frigolit eller plast (till exempel en bärbar is bröstet) vanligen fungerar som behållare för värmeelement och ägg. Rutan skall ha en lätt-till-ta bort locket och vara stora nog att rymma det önskade antalet Turkiet ägg.

Värmekälla

Porslin sockets och glödlampor eller en kommersiell inkubator värmeelement ger värme för äggen. Värmeelementet är kopplad till en elektrisk termostat växel att hålla krävs temperaturen. Följ noga tillverkarens instruktioner för att förhindra att en brandrisk.

Luftfuktighet

Den obligatoriska relativa luftfuktigheten inne i den operativa inkubatorn är 65 till 70 procent. En kaka eller paj pan fylld med vatten och placeras på golvet inkubator oftast levererar krävs luftfuktigheten. En hygrometer används för att mäta den relativa luftfuktigheten.

Ägget plattform

En bit av 1/2-tums metallnät fungerar som en plattform för ägg. Aktivera under kanterna för att skapa ben för att hålla maskan ovanför vattenbehållaren.