mynewspapers.net

Hemmagjorda kläder Taggar

Hemmagjorda kläder Taggar


Att lägga till taggar till dina kläder kan du organisera din loppmarknad, märka era handsydda kläder eller göra en gåva speciell. Oavsett om du vill sy i en permanent tagg eller lägga till en flyttbar etikett, hjälper några enkla tips dig på vägen.

Tillfälliga Taggar

På ett kontor leverans lagra, kolla in i gången som har viktiga märkning Taggar. Leta efter papper Taggar kopplas till gummiband eller binder med rep, beroende på dina önskemål, eller plast Taggar med olika färger. Ta en låda med säkerhetsnålar, alltför. Använda en permanent spritpenna för att skriva etikettinformationen på taggarna. För gåvor, använda stämplar och markörer för att dekorera papper taggarna på kreativa sätt. Använd en säkerhetsnål för att fästa gummibandet, sträng eller plast Taggar kläder och säkra för att stänga. För en loppmarknad, överväga att använda olika färgade papper nyckelringar för att representera olika priser, och göra ett tecken att Visa kunder vad varje färg tagg innebär. Se länkarna i avsnittet referenser till butiken för märken online.

Sydda med etiketter

Huvud till en farkost butik och köpa en gård eller två av dina favorit band, samt broderier tråd om du kan brodera eller tyg markörer om du inte kan. Välj band bredden och tyg baserat på dina preferenser, men vet att horisontella Taggar bästa hålls till en 1-tums bredd för att underlätta i blandning i skjorta krage och midjemått, där Taggar är oftast sydda. När du väljer menyfliksområdet, Välj en färg som din skrift eller broderier kommer att stå ut mot. Om du använder en markering, Välj ett band textur som inte kommer att vara svårt att skriva på; Broderiet kommer att arbeta på någon textur. Vit (eller andra lätta mönster eller färger) är alltid elegant och lätt. Hemma, trimma din menyfliksområdet i 2 - till 4-tums sektioner, att göra många små Taggar. Använda särskilda tyg markörer--inte en permanent spritpenna, som kan blöda-- eller broderier för att skriva etikettinformationen i menyfliksområdet. Skär en sida av i menyfliksområdet, som kommer att vara din tagg undersidan, vinkel att förhindra nötning. Använd tydliga nagellack för att täta den rå kanten om du vill ha ett mer professionellt utseende. Vik övre, platta kanten av menyfliksområdet över och tryck mot insidan av ditt plagg på plats du vill att etiketten. Var noga med att luckan är vänd bort från dig och nedåt. Sy den vikta kanten på plagget, med den rå kanten under menyfliksområdet. Avsluta din tråd ändarna med en knut att säkra. För en horisontell tagg, lämna båda ändar oavslutade och vik både under, före sömnad på plats horisontellt.