mynewspapers.net

Hemmagjord tvål displayen hyllan

Hemmagjord tvål displayen hyllan


Tvål i ett badrum kan vara rent funktionell, men de kan också vara ett dekorativt element i badrummet. Handgjorda eller dekorativa tvålar förtjänar särskilt deras rätt stund i solen, och ingenting gör jobbet bättre än en hemmagjord tvål display hylla. Det finns många sätt att göra en tvål display hylla, men ett bra sätt att kombinera enkel konstruktion med sofistikerade utseende är att kakel över en enkel fäste hylla. Resultatet är en hylla som visar upp dina tvålar.

Instruktioner

• Spåra konturerna av lövträ styrelsen på kartong och sedan använda kartong som en mall för att designa ditt kakel mönster som de kommer att gå på lövträ hyllan upp.

• Blanda thinset enligt tillverkarens anvisningar. Applicera ett 1/8-tums lager till ett litet område av hylla upp och fåran med murslev. Placera brickorna i mortel i samma design som på mallen, knacka dem försiktigt ner med murslev kant. Tillämpas mer murbruk och fortsätta lägga brickor förrän du slutfört hela konstruktionen. Låt cure över natten.

• Blanda ett parti av injekteringsbruk, efter tillverkarens riktlinjer. Sopa injekteringsbruk i lederna i plattor med injekteringsbruk flottören. Håll injekteringsbruk flötet i vinkel mot brickorna för att undvika poppar någon ut. Torka bort överflödig injekteringsbruk med en fuktig svamp. Tillämpa en linje av täta till kanterna på plattsättning och släta över med ett blött finger. Att hylla bästa botemedlet för tre dagar.

• Hitta två på varandra följande dubbar i badrummet där du vill ha din tvål Visa hyllan att gå, med stud finder. Reglarna ska vara 16 inches isär. Markera deras läge, sedan markera önskad höjd av hyllan, med nivån för att säkerställa en plan yta.

• Fäst de dekorativa hylla parenteserna på väggen, placera dem på angivna punkter där reglarna är. Skruva fast dem med 3-tums eller skruvar.

• Placera lufttorkad hylla överst på konsolerna, centrera det dem emellan. Säkra upp hyllan i fästena från fästet armen i undersidan av de hylla med ¾ tum skruvarna. Sedan Visa din tvål på din nya hylla.