mynewspapers.net

Hemmagjord recept för Bug Killer

Hemmagjord recept för Bug Killer


Om ditt hem har hushållens skadedjur som kackerlackor, flugor och getingar, kan du vända sig till kemiska bekämpningsmedel att döda buggar. Det finns dock flera sätt att döda insekter runt huset utan starka kemikalier. Många recept på hemlagad bugg mördare använda eteriska oljor och hushållsprodukter till döda och driva tillbaka skadedjur.

Hot Sauce Spray

En miljövänlig spray som dödar vissa vanliga fel och stöta bort andra är en spray från tvål och Tabasco. Blanda 1 kopp vatten med 1/4 dl diskmedel, tre ananasens vitlöksklyftor och 2 msk het sås. Du kan sätta detta i en lufttät behållare och skaka att blanda. Stam ut vitlök och häll i en sprayflaska. Denna spray fungerar bra i trädgården men också i huset.

Mögel och mjölig bugg förebyggande

Mögel och mjölig fel kan skada växter och människor i huset. Denna hemlagade bug spray dödar Mjölig fel och förhindrar mögel byggs upp med tea tree olja, en kraftfull örtolja. Blanda 1 tsk tea tree olja, 1 tsk diskmedel eller Kastilien tvål och 3 TSP. bakpulver med en kvart av varmt vatten och blanda väl tills bakpulver upplöser. Häll blandningen i en sprayflaska och spraya på växter. Du kan också spraya denna formel på mögliga ytor och sedan torka dem rena.

Mört dödande bete

För att döda kackerlackor i trädgården och hemmet, kan du använda borsyra. Detta naturligt förekommande kemiska dödar kackerlackor när de äter det, men det är också giftigt för människor och djur vid förtäring, så hålla den från husdjur och barn. För att göra en mört döda bete, blanda 2 tsk. var och en av socker, majsstärkelse och borsyra med 2 tsp. vegetabiliska förkortning göra en pasta. Rulla degen till bollar eller använda den för att fylla sprickor där mörten in i huset. Skadedjur kommer att dras till sockret och de äter borsyra som kommer att döda dem.

Elfving

Detta kalkhaltig vit pulver är tillverkad av torkade ut exoskeletons av mikroskopiska havet varelser som kallas kiselalger. Kiselgur innehåller tusentals vassa partiklar som kan tränga igenom exoskeletons av de flesta små insekter och torkar dem ut över tiden. Kiselgur dödar många olika typer av krypande insekter, däribland loppor, myror, vägglöss, kackerlackor och tvestjärtar. Strö detta fint damm längs baseboards, på baksidan av skåp, under apparater och någonstans buggar som att dölja. Om du ansöker över ett stort område, bära en mask.

Bugg myggmedel recept

Om du bara vill hålla buggar bort men inte döda dem, kan du göra en hemmagjord bugg myggmedel genom att blanda någon eller alla av dessa eteriska oljor: eucalyptus, juniper, cederträ, rosmarin, tea tree, kryddnejlika och kanel. Skarpa lukta eterisk olja kommer att hålla buggar bort. Blanda några droppar av dessa oljor med vegetabiliska eller mineralolja och slitage som en bugg myggmedel på huden.