mynewspapers.net

Hemmagjord musikinstrument för barnAtt göra hemmagjorda instrument är ett sätt att lära barnen om hantverk och musik. Inte bara kan du och dina barn ha roligt att göra rudimentär instrument, men du kan dekorera dem alltför. Du kan använda vardagliga hushållsartiklar såsom plast förvaringskärl, gummiband och ris.

Rice Shakers.

Shakers är populära bland slagverkare, som håller dem i händerna när du spelar andra instrument. Detta lägger ett extra element i deras rytm. Ta en gammal behållare som ett saltkar, Pepparkvarn eller ens behållaren leksak från ett Kinder Surprise och öppna upp. Fyll det med konfetti ris. Skapa en rad av shaker ljud genom att fylla tre eller fyra behållare med olika mängder ris. Hälften Fyll en större behållare som ett saltkar. Den extra rum innebär riset flyttas inne mer, vilket ger ett lite mer "rattly" ljud. Fyll en mindre behållare nästan till toppen. Brist på utrymme innebär att riset inte flytta runt så mycket. Detta skapar ett hårdare sound. Använda menyfliksområdet och paljetter för att dekorera utsidan av shaker.

Gitarr Box.

Ta en gammal plast badkar, som ett flingpaket och ta bort locket. Innan du lägger de elastiska band för stråkar, dekorera badkaret. Dina barn kan göra mönster på vaxat papper medan du använder kniven. Detta sätt de är upptagna medan du gör de knepigt jobb. Använda en linjal och penna för att göra sex märken längs varje sida, ca 1/2 tum från toppen. Varumärken ska vara jämnt fördelade och mittemot den motsvarande hål på andra sidan. Använda ett hålslag för att göra sex hål på varje sida. Använd en Stanley kniv för att skära en skåra från toppen av badkaret i varje hål. Ta sex gummiband och vira dem runt badkaret. Glida in i skåran dem så de sitter i hålet.

Kam Summer.

Detta är en mycket enkel instrument. Vira en bit spårning eller silkespapper runt en liten, plast hårkam. Blåsa in i tanden kanten av kammen. Ritpapper vibrerar mot kam tänderna, producerar ett ljud som liknar en kazoo.

Tamburin.

Du kan göra en tamburin med tjocka papperstallrikar eller två storlek identiskt cirkulär plastbehållare lock. Använd ett hålslag för att göra en serie av hål runt omkretsen plattorna. Hålla plattorna tillsammans medan stansning för hålen linje upp. Lämna ett utrymme med inga hål runt kanten så barnen kan hålla tamburin utan dämpande klockorna. Limma ihop plattorna och använda band för att knyta små klockor till plattan. Du kan använda klockorna från gamla juldekorationer. Det finns en stor kal yta mitt i plattan kan du dekorera med paljetter.