mynewspapers.net

Hemmagjord jul Decorating Idéer och kort

Hemmagjord jul Decorating Idéer och kort


Gör ditt eget julpynt och kort till anpassa din inredning hemgjorda julkort som du kan skicka till vänner och familj är mer meningsfullt när de är prytt med en personlig touch. Inreda ditt hem med hemgjord ornament, är kransar och garland ett sätt att skapa en distinkt semester atmosfär.

Minnen julkort

Skapa skräddarsydda minnen julkort som hedrar jular förr i klippbok stil. Gör ett foto collage för framsidan av kortet som innehåller gamla familj/vän bilder, inspirerande verser eller relevanta kommentarer. Duplicera design genom att skanna det in i datorn. Skriv ut den skannade bilden som ett foto och bifoga det till framsidan av en vikta ark cardstock. Skriv ett personligt meddelande inuti varje kort.

Tall kon dekorationer

Dekorera konisk-formad kottar för att likna julgranar med sprayfärg, glitterlim och färgglada glaspärlor. Du kan använda miniatyr tallarna kon som placeringskort för holiday tabellen eller gruppera dem i ett kluster för att dekorera en tillfällig bordsskivan. Sprayfärg i kottar om du föredrar en färgad bakgrund, och sedan borsta glitter lim på tips för lite av gnistan. Göra en liten pärlstav krans eller lim pärlor till kottar att likna ornament. För att vända kon tallen i en korthållare, wrap ena änden av en 6-tums lång strand 22 gauge craft tråd i en platt spiral. Linda i andra änden runt toppen av kotten. Infoga platskortet mellan kabeln i spiral.

Bell ornament

Skapa en hemmagjord klockformade jul prydnad att hänga i fönstret, dörröppning eller på din semester träd. Skär en bell form från ett tygstycke filt eller skrot. Täck båda sidor av tyget med bjällror; trögflytande hantverk lim fungerar som klister. Göra olika storlekar av bell ornament och sträng dem tillsammans för att göra en krans.

Sea glas Garland

En annan typ av homemade krans kan du dekorera din julgran, trappa eller dörröppningar är en sea glas krans. Sea glas kan vara ogenomskinliga eller genomskinliga; varje bit är utmärkande. Wrap enskilda havet glasbitarna i färgglada craft tråd med en ögla på varje sida. Krok glas bitar tillsammans med mer hantverk tråd att skapa garland.

Semester krans

Dekorera en semester krans för ytterdörren med ornament och band. Köp en färdiga krans täckt av silk grönska från en farkost butik. Täcka framsidan och sidorna av kransen med färgglada smycken genom att fästa ornament till silke stjälkar med craft tråd.