mynewspapers.net

Hemmagjord co2 vapen

Hemmagjord co2 vapen


En CO2 drivna pistol behöver inte vara manuellt spänd för att eld, som detta görs från den komprimerade luften i CO2 patronen. En hemmagjord CO2 drivna pistol som skjuter BB pellets kan göras från några leveranser hittade runt huset, tillsammans med några objekt från en hobby butik. Tillsyn av en vuxen föreslås när att göra och använda hemmagjord CO2 drivna pistol om personen är minderårig.

Instruktioner

• Placera ett ark med tidningen på ett bord för att skydda ytan. Använd tång för att dra punkten av en disponibel plast penna. Dra tillbaka locket av pennan med tång. Använd tång för att dra bläck röret ut från framsidan av pennan. Avyttra bläck tube, tillbaka locket och penna punkt.

• Skruva upp från CO2 pumpen. Sätt in CO2 patron, munstycke sida upp, i CO2 pumpen. Skruva upp i CO2 pumpen tillbaka på.

• Tillämpa limning lim på främre delen av pennan. Placera i icke-trådad slutet av innerslang ventilen över främre delen av pennan. Låt limning limma set i en timme.

• Skruva gängade slutet av ventilens inre röret i toppen av CO2 pumpen.

• Gå utanför. Infoga en BB pellet i den fria änden av pennan. Syftet med en buske eller någon annan yta som inte ricochet BB tillbaka på dig. Tryck på avtryckaren på CO2 pumpen till brand BB från din hemmagjord CO2 drivna pistol på busken eller annan yta.