mynewspapers.net

Hemmagjord Baby tillkännagivande kortDin nya tillägg är en källa till stolthet och glädje, så en unik baby tillkännagivande kort är ett utmärkt sätt att visa hur speciell ditt barn är. Du kan göra din egen baby tillkännagivande kort med crafting material som tunga papper, bilder av barnet, färgat bläck, klistermärken och andra dekorativa accenter.

Instruktioner

• Förbereda kortpapp. Storleken på hemmagjord baby inbjudningar är en fråga om personlig preferens. Du kan skapa en nyfödd som visas helt på en platt bit kartong, eller du kanske vill ha ett kort som öppnas. Skapa ett meddelande som öppnas genom att vika en bit kartong just i halv. En bit av 5 × 10-tum tjockt papper kan vikas på mitten för att skapa ett 5-av-5-tums tillkännagivande kort. Större bitar av kartong kan användas för att skapa två tillkännagivande kort. Enligt Martha Stewart, kommer att "två meddelanden passa på en 8 1/2-av-11-tums ark kortpapp."

• Skriva Detaljer för barnets ankomst som födelsedatum, vikt och höjd inuti kortet eller på baksidan av kortet. Använda någon färgbläck önskas; bläcket kan samordnas för att matcha foto och dekorationer på framsidan av tillkännagivandet om du vill. Ge den bläck tillräckligt med tid att torka, vanligtvis två till tre minuter.

• Placera kartong på en plan yta att börja inreda. Placera ett foto på barnet på tjockt papper med en minimal mängd av hantverk lim eller en lim pinne. Fotot kan klippas för att möta dimensionerna av tillkännagivandet om så önskas. Många nyfödda Använd oregelbundet formade bilder för att ge extra utrymme för dekorativa accenter.

• Placera dekorativa accenter som du väljer på tillkännagivandet med ett lim pinne eller hantverk lim. Dekorationer kan innehålla små bokstäver stava ut barnets namn, klistermärken av en stork, baby, regnbåge eller barnvagn eller stämplar med en baby tema. Dekorationer begränsas bara av din fantasi.

• Placera varje tillkännagivande att sidan för att torka du avsluta det. En färdig tillkännagivande kan vara en bra riktlinje eftersom du kan kasta en blick på det som du konstruera andra baby tillkännagivande kort.