mynewspapers.net

Hemliga syster presentidéer för Cheerleaders

Hemliga syster presentidéer för Cheerleaders


Medlemmar i samma hejarklacken har ett speciellt band. Inte bara göra de räkna med varandra för moraliskt stöd under tävlingstiden, men baser och flyers roller orsaka dem att sätta sina liv i varandras händer. Utse hemlighet-syster veckor hjälper främja detta band. Att flickan är systern hemliga flickor plocka någons namn ur en hatt. Utbyte av secret-syster gåvor ger en chans att visa uppskattning för varandra.

Team smycken

Varje grupp har sin egen team färger. Uppmuntra din hemliga syster att visa sin färger genom att göra eller köpa sitt team-färgad smycken. Köp pärlor och även en charm med lag maskot eller en sterling silver pom. Konstruera ett armband, halsband, nyckelring, bokmärke, zipper pull eller örhängen från dina pärlor. Din hemliga syster kan bära sin team färger med stolthet varje dag och tänker på dig.

Göra minnen

En del av en cheer squad är en upplevelse som ger minnen för att hålla en livstid. Långa praxis, resor med övernattning för konkurrens och se varandra genom kamp och möte mål tillsammans är alla minnesvärda prestationer. Konstruera en skrot bok laddad med bilder och berättelser av squad's ansträngningar. Eller måla en bildram i team färger, limma på små cheer-relaterade charm och utforma en trupp bild för din hemliga syster.

Team trakteringen

Slutligen, du behöver inte spendera mycket pengar för att visa din hemliga syster du bryr dig. Hembakade godsaker är precis som uppskattat, eftersom du lägga din tid och ansträngning på att dem. Baka din hemliga syster cupcakes, frostat med team färger. Använd grädde för att stava ut bokstäver på varje cupcake, att göra upp hennes namn. Fyll en liten presentpåse med team-färgad gelé bönor, hårt godis eller M & Ms. gör upp ett hälsosamt mellanmål säck med makt barer, protein snacks och vitamin drink mix till hålla henne drivs för konkurrens. Dekorera påsarna med band, glitter och din hemliga systers namn.