mynewspapers.net

Hemliga saker att göra att din kärlek på alla hjärtans dag

Hemliga saker att göra att din kärlek på alla hjärtans dag


När du har en crush på en kille och han vet inte det ännu, alla hjärtans dag kan vara den perfekta tiden att våren en hemlig överraskning på honom att låta honom veta att han är på ditt sinne. Du måste dock vara luriga, för att säkerställa att din identitet förblir en hemlighet tills du är redo att avslöja den.

Skicka ett kärleksbrev

Skriva och skicka honom ett kärleksbrev. Välj den perfektion mallen för alla hjärtans dag--röd eller rosa högkvalitativt papper. Uttrycka dina känslor för honom skriftligen. Nämner de egenskaper han besitter som särskilt imponera på dig. Berätta för honom hur vacker du tror han är och låta honom veta hur, när och varför han fångade ditt öga. Skriva ett första utkast eller skapa en lista för att samla dina tankar innan du sätta dem på ditt brevpapper och försegla kuvertet. Om det finns någon chans att han kommer att känna igen din handstil, dölja det eller använda en skrivmaskin eller skrivare.

Skicka ett presentkort

Ge honom ett presentkort för något du vet att han kommer att njuta av. Om han är en ivrig läsare, överväga ett presentkort till en lokala eller online bokhandel. Om du vet där han gillar att äta ute, köpa honom ett presentkort så att han kan njuta av sin favorit måltid. Om han är en paintball entusiast, skicka honom ett frikort till en dagens äventyr. Det är viktigt att ha en allmän uppfattning om vad han tycker om att köpa lämplig gåva token för honom. Bifoga presentkort i ett alla hjärtans dagskort och släpp den på posten utan adress.

Skicka honom en Drink

Om du råkar veta hans favorit vattenhål, pop i en drink själv. Precis innan du gör din exit, HAFFA en servitris och beställa en drink för honom. Be servitrisen att leverera den till honom med ett hemligt meddelande du har skrivit på en cocktail servett. Fråga henne inte att beskriva dig till honom, men att helt enkelt säga ett mysterium kvinna skickade det till honom. Då får fan av Dodge innan drycken anländer. Du väcka hans nyfikenhet och göra honom undrar vem som har sitt öga på honom.

Skicka honom en Text

Spärra ditt nummer och skicka honom ett alla hjärtans dag SMS. Berätta du har haft ögonen på honom och väcka hans nyfikenhet. Låt honom veta hur oemotståndliga du hittar honom. Nämna några aktiviteter du har gemensamt. Se där samtalet leder. Undvika av linjen som delar hemlig crush från stalker. Det är OK att uttrycka beundran, men om du kunde berätta honom varje rörelse han gjorde för de senaste två veckorna, han kan få lite krypt ut.