mynewspapers.net

Hemlig spion uppdrag för barn

Hemlig spion uppdrag för barn


Kanske ditt barn bara kom tillbaka från en spion film och vill spela en spion spel. Detta är en chans för dig att kanalisera din barnens entusiasm till en pedagogisk möjlighet. Tilldela honom en "spy mission" som hjälper honom att lära sig om verkliga spionage. Minst sagt, denna uppgift kommer att hålla honom för upptagen för att irritera dina grannar.

Spy historia

Studera historien av amerikanskt spionage med ditt barn. Börja med dess revolutionära kriget början och spår fram till idag. Ge ditt barn det "uppdraget" med rapportering om hur framgångsrik spioner påverkat resultatet av krig eller bidragit till att bevara freden. Som belöning, ta ditt barn på spy museum, som den i Washington D.C.

Kända spioner

Amerikansk historia är full av duktiga spioner, från Nathan Hale att Belle Boyd att--tro det eller ej--Julia Child. Roll spelar som chef för CIA och ge ditt barn i uppgift att skriva hemliga "dokumentation" på en berömda spion, inhemska eller utländska. Berätta för henne att "rapportera" viktiga detaljer tillbaka till dig i hemlighet genom en dold plats ska plockas senare. Diskutera detaljerna i rapporten med ditt barn, som riskerna detta spion inför, och huruvida han var framgångsrik-- och varför.

Hemliga koder

Lär ditt barn om historien av hemliga koder och deras användning i militära underrättelsetjänsten och spionage. För ett par dagar, kommunicera med ditt barn genom att publicera "hemliga koder" på papperslappar i hela huset. Uppgiften honom för att avkoda meddelanden. Ge honom en bok om historia av beslutsfattare och bränningar av hemliga kod, med sådana exempel som Navajo "Kod talare" vars språk snopen japanska och hjälpte de allierade vinna andra världskriget.

Spiongrejer

Om du har en spion lagra i ditt grannskap, förbi en dag efter jobbet och plocka upp ett ihåliga mynt. Använda den som ett objekt lektion för att visa ditt barn många prylar spioner har använt i sitt hemliga arbete. Hålla sig till de riktiga spiongrejer, som brännare pennor, mörkerseende glasögon och hemliga kameror. Ge ditt barn en bok om spion grejor eller utforska en pedagogisk webbplats tillsammans.