mynewspapers.net

Hemlagade lätt hår streckOm du vill lägga till några djup och stil till ditt hår, finns det sätt att göra det utan att förlita sig på dyr hårfärgningsmedel. Det finns hemgjord hår streck som är även bra för det och lätta på ditt hår. Undvika otäcka kemikalier och piska upp några kreationer i ditt eget kök. Tänk på att du inte kommer att kunna skapa dramatiska inslag som är mycket ljusare än din naturliga färg.

Blå

Om du har en längtan för kul färgade hår, som blå, det finns några hembakade sätt att skapa dessa strimmor. Prova att använda blått pulver drink mix med lite av vattnet, och måla det på sektioner av hår. Du kan lämna den på upp till tre timmar eller så. Ett annat sätt att skapa lätt hår streck är med fläder. Gör en koncentrerad lösning med en kopp av fläder och vatten. Koka bären och skapa en pasta. Lämna den på i 30 minuter innan du tvättar det.

Blond

Att lägga till ljusare blond streck kan göras hemma, med naturliga ingredienser. En gammal standby är att använda citronsaft, samt kamomillte som har kylts ner. För att skapa ränder, bara använda citronsaft, blandat med lite vatten, på håret som du vill använda Strimmig. Brygga tre koppar kamomillte och sitta ute i solen en timme eller två. Alla hår kommer att lätta, men citronsaft kommer att skapa ljusa blonda strimmor.

Röd

Om du vill ha några subtila röda strimmor, använda rött färgämne för att göra dem. Måla det på med en liten pensel, pulveriserad drink mix fungerar bra för att skapa röda strimmor. Lämna detta på håret i ca 30 minuter innan du tvättar det.

Brunett

Försöka blanda ihop några marken kaffebönor och vatten till en pasta till strimma brunett hår. Kaffe och vatten är en potent sköljning för att öka den övergripande brunett hårfärg. Använd dina fingrar eller en borste för att kamma det på sektioner av hår. Låt det sitta i en till två timmar och skölja ur med kallt vatten.