mynewspapers.net

Hemlagad Pastor uppskattning gåvor

Hemlagad Pastor uppskattning gåvor


Pastorer tjäna kyrkans medlemmar på många sätt, bland annat besöka sjuka, rådgivning i kris och som ger ett levande exempel på l; ove i världen. Pastor uppskattning dag inträffar den andra söndagen i oktober och erbjuder en möjlighet för en kyrka till påkostade lite kärlek på deras pastor. Många congregants visar sin uppskattning med gåvor och kort. Vissa kan vara handgjorda, skapade med samma helande kärlek kyrkans medlemmar fått från pastorn.

Mat

September och oktober erbjuder möjligheter att kan frukt och grönsaker och göra sylt och gelé. Fyll i pastorns skafferi med hembakade godsaker som påminner de pastor och familj hur mycket du älskar och uppskattar dem. Innehåller några frysta objekt som kan gå i frysen för dessa kvällar när matlagning är inte praktiskt. Lämna en varm hemlagad måltid flera nätter i oktober, eller Bjud in pastor och familj över en måltid. Kasta en täckta skålen middag och gör pastor hedersgäst. Finns några av de pastorns favoriträtter.

Dekorationer

Om du har några konstnärliga talanger, skapa en dekorativ plack, vackert inramade målningar eller skisser eller en quiltad eller broderade kasta för den pastorns hem. En inramad dikt som Lisa Browns "Guds fotspår" eller Deanna Malawy "En Pastor hjärta" kan stava ut många skäl till varför din pastor har din kärlek och respekt. Du kan lägga några dekorativa konst till pastor's kontor, också. Skapa en banner av uppskattning med pastorn namn och datum på det och har kyrkans medlemmar underteckna den. Hänga den på dörren på Pastor appreciering söndag.

Böner

Inget säger kärlek och stöd till en pastor som fortsatte bön. Skicka ett e-post, kort eller brev med din enkel bön och en enkel, "Tack". Skriva en annan varje månad och skickar dem att påminna din pastor som du står med honom i bön. Uppmuntra andra att komma samman för samma ändamål och skicka liknande anteckningar. Du kan välja en specifik dag varje månad träffas och be, sedan skicka en handgjorda Obs undertecknat av hela pastor bön supportteam. Fånga några av dessa böner på täcke rutor och gör en speciell bön täcke eller väggbonad att presentera på Pastor appreciering söndag.

Skriftliga uppskattning

Släpp pastorn en lapp med särskilda skäl varför du uppskattar henne. Om hon var särskilt skönt när din familj gick igenom en kris, så säg. Ett enkelt "tack" meddelande kan ge ett uppsving när pastorn känner störst behov av stöd och omsorg. Förbereda en anslagstavla för Pastor appreciering söndag med brev från många congregants. Samla in bokstäverna i en attraktiv klippbok och presentera det för henne.