mynewspapers.net

Hemlagad mat som katter älskarKatt--ökänd för sina noggranna matvanor--välja deras livsmedel noggrant. Vad en katt sjunker tänderna i, dock är inte alltid bra för hennes hälsa. Vissa hemgjorda livsmedel är mer gynnsamma för wellen-being av våra fyrbenta vänner eftersom de ger nutritionsregim Moder natur avsett. Veta skillnaden mellan hemlagad mat att katter älskar och vilka som är friska är viktigt att din feline välbefinnande.

Brunt ris

Brunt ris är en idealisk källa av korn som är en hälsosam del av de flesta däggdjur Dieter. Säden från torrt kattfoder är vanligtvis korn-gått-bad, eftersom den kan innehålla oönskade bitar avsedda för mänsklig spannmålsprodukter. Du skulle inte mata din katt dålig spannmål, så varför föda sin köpta katt mat? Brunt ris är en mycket friskare av korn som din katt kommer att njuta med måtta.

Benfritt nötkött

Katter är obligata köttätare, vilket betyder att de är naturligt benägna att överleva på en nästan rent kött grund. Konserverade och torra livsmedel levererar inte animaliska proteinet katter längtar efter ekologiskt. Kokt benfritt nötkött--som marken eller rostbiff--är ett sätt att få din katt tillbaka till sin naturliga rötter av kosten uppfylls sätt naturen avsett.

Fisk

Katter älskar skumt livsmedel, men för mycket av det kan vara lika förödande som en mänsklig befintliga enbart på snabbmat. Rå fisk innehåller höga nivåer av enzymet thiaminase, vilket motverkar tiamin nivåer hos katter. Tiamin-brist hos katter kan orsaka allvarliga neurologiska problem samt beslag. Vidare, medan katter kan spinna högt för konserverad tonfisk, tonfisk kan innehålla höga halter av kvicksilver, vilket leder till neurologiska problem hos katter som äter för mycket av det.

Mjölk

Muta en katt med ett tefat av mjölk inte bara får hans uppmärksamhet men hans matsmältningssystemet samt uppmärksamhet. Mjölk är en Välkommen måltid för kattungar med outvecklade tarmsystem, kan inte vuxna katter tolerera mjölk eftersom deras tarmsystem inte bearbeta mejeri-rika livsmedel som kött. Resultatet är en katt med svåra allergier i form av ständiga klåda och flygande päls.