mynewspapers.net

Hemlagad gåvor för en kvinnors Retreat

Hemlagad gåvor för en kvinnors Retreat


Retreater för kvinnor kan en mängd kvinnor med olika åldrar och kulturer att komma samman för support, självinsikt och personlig utveckling. Många kvinnor retreater är beroende på religion och andlighet, men inte alla. Presenter till en kvinnors retreat kan vara en gåva får kvinnor i början eller slutet av reträtten eller en present till vinna en viss spel eller efter en fysisk utmaning. Genom att ge hemlagad gåvor, du sparar pengar och ger ett mer meningsfullt objekt för kvinnor att skatt och komma ihåg denna speciella tid.

Presentkorgar

Presentkorgar är enkel att göra och lämna utrymme för anpassning. Välj ett tema för gåva korg, eller helt enkelt fylla en korg med en mängd objekt. För en gåva att ge kvinnorna i början av reträtten, en handduk längst ner i en korg och fyll korgen med retreat essentials som rese-storlek tvål, schampo, balsam, tandkräm och body lotion. Innefatta även övriga poster som doftljus, en frotté morgonrock eller handduk och tofflor.

Mat och dryck

Mat presenter ger en känsla av värme och komfort till kvinnor på en reträtt. Hemlagad mat gåvor inkludera presentförpackningar med en mängd olika objekt som muffins, kakor eller andra bakverk. Du kan också sätta ihop "Mat i en burk" gåvor, som omfattar de torra ingredienserna från en cookie eller andra bakade recept med skriftliga instruktioner om hur du slutför receptet kopplad till burken. Du kan också ge varje kvinna en kaffe mugg fylld med paket av varm choklad, mini marshmallows och choklad-doppade sked.

Blommor och växter

Under en reträtt, kvinnor får lära sig att älska sig själva, uppskattar sin egen självkänsla, samlas för stöd och växa som individ. Att ge en blomma eller växt gåva erbjuder en symbolisk gåva att ta med sig hem. Ge varje kvinna plantor eller liten kruka av blomfrön med gödningsmedel och anvisningar för hur du kan hjälpa det växa och frodas.

Spa- och skönhetsprodukter

Göra hemmagjord spa och skönhetsprodukter med enkla råvaror som är lätta att hitta på din lokala affär samt vissa eteriska oljor för dofter. Göra lotion, bad scrubs och salter, bubble bath, smink och ansiktet scrubs att sätta i en liten dekorativ behållare och ge till varje kvinna under reträtten. För att göra en grapefrukt socker skrubba, måste jojobaolja, vita bord socker, flytande Kastilien tvål och grapefrukt eteriska oljor. Blanda objekt, lägga till rosa karamellfärg för att göra det en grapefrukt färg och placera i rena behållare.

Pärlstav smycken

För de mer begåvade konsthantverkare, göra pärlstav smycken ha varje kvinna ta hem efter reträtten. Halsband, armband och örhängen kan vara en enkel pärlstav design eller en komplicerad tråd förpackade en. Använda pärlor från en hobbybutik som glas, kristall och ädelsten pärlor med en tråd av lås och smycken. Placera varje färdig artikel i ett organza påse och sätta en etikett på det med en dikt eller meddelande till kvinnan att komma ihåg reträtten.