mynewspapers.net

Hemlagad gåvor för en 50-åring

Hemlagad gåvor för en 50-åring


En begränsad budget innebär ibland att du inte har råd med dyra presenter till alla dina familjemedlemmar och vänner. Överväga att göra gåvor i stället för att köpa dem. Inte bara detta sparar du pengar, det gör att du kan göra gåvan mer personlig. Massor av hemlagad gåvor är lämplig för någon som är 50 år gammal.

Ätlig gåva

Överväga att ge den 50-årige på din lista en ätbar present. Till exempel skapa ett par burkar hemgjord sylt eller gelé med olika frukter, som druvor, aprikoser och persikor. Hemgjord pickles, barbecuesås eller en marinad är andra alternativ. En annan idé är att förbereda en söt behandla för en person, som ett parti av brownies eller en cirkel. Du kan också placera alla de torra ingredienserna för en söt recept i en stor burk och bifoga receptet till burken så att personen kan göra godis själv.

Bordstabletter

En annan typ av hemmagjord present är en personlig plats matta. Välj en enkel tyg plats matta från en lokal hem butik. Du kan ofta hitta vanlig, billig bordstabletter på lågprisbutiker. Anpassa plats mattan med tyg paint. Till exempel använda tyg färg att måla mottagarens initialer. En annan idé är att skapa säsongsbetonade bordstabletter. Måla höstlöv på mats plats som ska användas i höst och baby kycklingar på en uppsättning av mats plats för våren.

Flower Pot

Om den 50-årige du är shopping för gillar trädgårdsskötsel, överväga att ge henne en blomkruka. Välj en enkel terrakotta flower pot från en lokal butik för hem och trädgård. Använda akrylfärg för att anpassa blomkrukan med hennes initialer eller en annan konstruktion, som ränder, prickar och blommor. Använda en färg sealer för att täcka designen så att när hon vatten blommor målade design inte kommer att förstöras.

Glasunderlägg

Skapa en uppsättning glasunderlägg för den 50-årige du är shopping för. Spara vin korkar för denna gåva, eller köpa korkar från en farkost butik. Har tunna bitar av trä skär i fyrkantiga coaster former på ett hem i närheten. Skär korkar i hälften längs så att de har en platt sida du kan limma på trä. Använd trälim för att fästa korkar fyrkantiga trä bitar att skapa hemmagjord glasunderlägg.