mynewspapers.net

Hemlagad gåvor för dance team

Hemlagad gåvor för dance team


Dance team är ett systerskap bygger på svett, anda och jublande folkmassorna på fredagskvällarna. Hemlagad gåvor, med tanke på hela säsongen, lägga till ännu mer glitter i denna glittrande sport.

Vattenflaskor

Återfukta din dansare i stil under lång praxis med personlig vattenflaskor. Plast eller metall flaskor kan utsmyckade med brev och scrapbooking klistermärken eller målade med färg pennor i skolan färger. Efter utsmyckning, täcka varje lock med aluminiumfolie och spreja flaskorna med klar akryl tätningsmedel till skydda ornamentation.

Cowbells

Sporra ditt lag till seger med utsmyckade cowbells. Sprayfärg klockorna i en skola färg och lägga till varje flickas namn med en kontrasterande färg penna. Försegla klockorna med akrylisk sprayfärg. Knyt rosetter på cowbell handtagen med band i skolan färger.

Pins

Avsnittet homecoming i din lokala hantverk butik är full av pigg tillbehör för dance team. Välja en stor (3 till 5 inches över) tyg mamma blomma och varmt lim en fotboll, basket eller dans charm i centrum. Lägga till bågar, glitter och andra utsmyckningar i blomman och Varmlimma fast en pin som stöd bakom den.

Klippborden

Överraska din dans lagkapten och coach med fantastiska och flashiga klippborden. Varmlimma vintage rhinestone dryftas och charm, så nära varandra som möjligt, till metal clip och låt torka. Anpassa varje Urklipp genom att skriva mottagarens namn på baksidan med en mejsel spets guldfärg penna.