mynewspapers.net

Hemlagad födelsedagskort av barnHemlagad födelsedagskort av barnen visar fantasifulla mönster som inte kan uppstå på en vuxen. Dessa kort återspeglar konstnärliga förmåga och barnsliga hantverk som gör dem utmärkta innerliga känslor för någon. Ge ditt barn cardstock och utsmyckningar och sedan se vad hon kommer att producera. Du kan också hjälpa och ge barnen idéer också, men se till att de har möjlighet att uttrycka sig först.

Födelsedagskort-knappen blomma

Hemlagad födelsedagskort av barn


Visa ditt barn hur man gör en knapp blomma födelsedagskort. Vik rosa eller blå kortpapp i hälften till att skapa ett kort. Ge henne knappar att limma på korten i slumpmässiga ställen eller längst ner på kortet. När limmet är torrt, hjälpa henne Rita och färg blomblad runt knapparna, så att knappen är centrum av blomman. Hon kan också använda gröna kritor att rita gräs längst ner på kortet och gör blomma stjälkar som vrider och vänder för att ansluta till varje knapp blomma huvudet. Hjälpa henne skriva, "Har en underbar födelsedag" eller något liknande på framsidan av kortet som en känsla inuti.

Tryckte blomma hjärta kort

Ditt barn kanske vill göra en pressad blomma hjärta kort för någon hon älskar. Hjälpa henne välja ut flata blommorna som penséer och prästkragar. Hon kan limma blommorna på kortet för att skapa en hjärta form. Ge henne en markör och låt henne skriva ett meddelande inuti den stora tryckte blomma hjärta.

Spåras ritning födelsedagskort

Hjälpa ditt barn att göra en spårade dragplåster för sin väns födelsedag. Ge honom vävnad papper, pennor och färgade pennor. Hjälpa honom att spåra omslaget till sin favorit barnbok eller spåra en bild av en seriefigur. Han kan färg i spårning, klipp ut och limma den på omslaget av ett kort. Uppmuntra din son välja tecken födelsedagsbarnet gillar. Ge honom chipboard bokstäver att göra en titel på omslaget och markörer att skriva hans känsla inuti.

Foto födelsedagskort

Ge ditt barn blå cardstock och vik den på mitten. Hjälpa honom att limma ett foto på sig själv och sin vän på framsidan av kortet. Ge honom stämplar saker sin vän gillar, kanske lastbilar eller rymdskepp. Stämpla runt kanten av fotot och insidan av kortet. Ditt barn kan använda markörer för att skriva hans budskap på locket och känsla inuti.