mynewspapers.net

Hemlagad födelsedag spel för 2-åringarNär ett barn blir 2 år gammal, är det ofta som en milstolpe. Det kan vara första gången barnet har en födelsedag part med kamrater, och det kan vara väldigt roligt för alla inblandade. Om du är osäker på hur man underhålla 2-åringar, är här några hemlagad födelsedag spel som är lätt att göra.

Bubbla kul

Det finns många bra spel du kan spela med blåsa bubblor. "Bubble Pop" är ett spel i vilka vuxna blåsa bubblor på barnen, som ras till pop dem innan de flyta bort. En annan variant kan barnen att blåsa sina egna bubblor. Andra sätt att införliva bubbla kul är att använda bubbla blåsmaskiner i olika former och mönster. Måste du ha tillräckligt bubble lösning att pågå under hela festen. En stor flaska per barn är en god tillgång. Eftersom små barn tenderar att spilla saker, vill du överskatta vad du behöver.

Låt oss gå fiske

Du kan designa en fiske-spel för små barn med en liten vredesutbrott eller plast pool (vatten tillval). Lägg på ett ark framför poolen och har en vuxen hjälp bakom bladet genom att priser till fiskespön. Att göra din egen fiskespön, knyt ett snöre till en pinne med en kläder stift på slutet. Låt barnen kasta det över list- och "fisk" för sitt pris. Du behöver flera vuxna att hjälpa till med den här: minst en för priser, en för att hjälpa det barn som kastar och en för alla andra i raden och hålla dem på ett säkert avstånd att undvika skada.

Ball gropar

Hemlagad födelsedag spel för 2-åringar


Ball gropar är mycket roligt, lätt att ställa upp och det finns många födelsedag spel du kan skapa med dem. Placera en plast eller uppblåsbara pool på ett mjukare underlag som gräs eller mattor och fyll den med play bollar i olika färger. Låt barnen att leka fritt bland dem. För att skapa ett spel, rita en form eller bild på en eller vissa av bollar och få dem gräva för dem. Den som hittar de speciella bollarna i bollen gropen får ett pris. Se till att inkludera tillräckligt priser för alla, och turas tills alla får en. En 2-årig kommer inte att förstå varför vissa får priser och andra inte.

Musikaliska följa ledaren

Detta är en bra snurr på regelbunden uppföljning ledare och det är tillräckligt enkelt för 2-åringar till fattningsförmågan och underhållande nog att behålla deras uppmärksamhet. Spela lite musik i bakgrunden och sedan linje alla barn. Har en vuxen bly linjen genom att göra rörelser som röra vid näsan, röra knä och klappar händerna. Har barnen följa ledaren till rytmen av musiken. Sedan kan du låta barnen turas som ledare.