mynewspapers.net

Hemlagad födelsedag presentidéer för min pojkvänOm du letar efter perfekta födelsedagspresent till din pojkvän, överväga att göra honom en hemgjord present. Inte bara kommer det att vara lättare på din plånbok, men den personliga touchen kan nå sin sentimentala sida. Se till att ge dig själv tillräckligt med tid att göra det hembakade gåvan före sin födelsedag.

Fleecefilt

Om du bor i ett kallt klimat eller vill ha en ursäkt för att gosa med din pojkvän, överväga att göra honom en fleecefilt på hans födelsedag. Köp 2 varv av fleece material, en färg för ryggen och en utskrift material för framsidan, featuring Hans favoritsporter team eller intresse. Trimma bort ojämna kanter på varje sida med sax innan skära en 5-tums fyrkant från varje hörn. Klipp fransar runt varje bit tyg och sedan knyta fram och tillbaka bitar tillsammans.

Kärleksdikt

En kärleksdikt kan vara en av de enklaste hemlagad Födelsedagspresenter göra för din pojkvän. Tänk på de egenskaper som gör honom speciell till dig innan utarbeta en kärleksdikt. Om du har svårt att uttrycka dina känslor på papper, söka på nätet för berömda kärleksdikter för inspiration. Överväga att ge honom en kopia av en berömd kärleksdikt som talar till hur du känner om honom.

Bakverk

Det gamla talesättet "vägen till en mans hjärta är genom magen" kan vara en indikation att ge din pojkvän hembakade bakverk på hans födelsedag. Överväga att göra honom en cookie eller en muffin korg fylld med massor av olika hembakade kakor eller muffins, inklusive hans favorit. Din pojkvän kanske också uppskattar en unik, specialtillverkad tårta eller efterrätt på sin födelsedag. Tänka på matlagning honom en hemlagad middag, komplett med sin favorit rätter, innan jag ger honom hans personliga batch av bakverk.

Foton

Använda bilder av din pojkvän gör några av hans favorit saker, som reser eller jakt, och göra en personlig fotokalender i hemgjord födelsedagspresent. Överväg att använda ett foto av dig eller två tillsammans för att lägga i en fin ram som du kunde personlig genom att skriva små kärlek anteckningar på den. Ta det ytterligare ett steg och samla bilder på er två tillsammans och börja en klippbok eller foto album för honom.