mynewspapers.net

Hemlagad födelsedag dekorationer för barn

Hemlagad födelsedag dekorationer för barn


En kid's födelsedagskalas kan vara dyra. Ett sätt att skära ned på kostnader är att använda hemlagad födelsedag part dekorationer. Hemlagad dekorationer gör det lättare att matcha temat för din fest perfekt. De unika dekorationerna kan skapa en födelsedagsfest till skillnad från alla andra. Dina barn kan bidra till att skapa dekorationer också. Hemlagad dekorationer behöver inte leta billigt eller tacky - med arbete kan de göra partiet mycket mer personlig än köpta dekorationer.

Instruktioner

• Skapa silhuetter av affisch styrelse eller konstruktion papper att hänga på dörren och väggarna för födelsedagsfest. För en rock'n part, skär ut mönster av gitarrer och drum set att dekorera. En Piratpartiet kan ha ett ankare, pirate's mössa och piratskepp. En prinsessa parti kunde ha en krona, ett slott och prinsessor i balklänningar.

• Klipp ut brev från konstruktion papper för att göra din egen födelsedagen banner att hänga på väggen; eller måla meddelandet på ett par bitar av affisch ombord och hänga dem runt i rummet. Låt ditt barn skapa tecken själva att göra partiet mer minnesvärd. Lägga inslag för att matcha temat för födelsedagsfest.

• Infoga tabell hörnstenarna i partiet. Om du har en springtime födelsedagsfest, måla blomkrukor och använda dem som hörnstenarna. Om du målar dem en solid färg kan barn på festen måla på detaljer och ta dem hem som en del av partiet.

• Bygga en egen piñata med pasta och papper Mache. Blåsa upp en stor ballong och Linda in den i remsor av papper doppade i pasta. Lämna en liten hela överst, pop ballongen och fyll piñata med godis. Måla på Detaljer för att göra piñata matchar temat party. Dödsstjärnan skulle vara enkelt att skapa en Star Wars part. Lägg till hjul och du kan skapa Askungens coach för en prinsessa part.