mynewspapers.net

Hemlagad Christmas Tree kjolar

Hemlagad Christmas Tree kjolar


Uppdatera din juldekorationer med ett enkelt sy projekt: hemlagad Christmas tree kjol gjord av jul tyg som matchar din semester inredning. Tree kjolar är cirklar av tyg som Linda runt stammen på trädet och ligga platt på golvet. Julklappar är ordnade på kjolen. Välj tyg som kontrasterar eller koordinater med din omslagspapper. Att göra en tree kjol är ett snabbt projekt som kan genomföras på en eftermiddag.

Instruktioner

• Skär en 24-tums fyrkant av omslagspapper som ska skapa en fjärdedel kil av din träd-kjol mönster. Markera ett hörn av torget som mittpunkten av mönstret.

• Vik torget i hälften diagonalt från hörn till höger om mittpunkten, över till hörnet till vänster om mittpunkten. Veck luckan. Du har nu en triangel. Vik kanterna tillsammans på båda sidor av mittpunkten två gånger.

• Skär den breda änden av vikta triangeln från slutet av ena sidan kanten till slutet av den andra, med en lätt utåt kurva. Veckla upp det paj-formade mönstret.

• Lägg jul tyget i ett enskilt lager på en stor arbetsyta. PIN träd kjol kil mönstret på tyget, och klipp ut formen. Ordna om och klipp ut tre mer kilar. Klipp ut fyra klyftor från tunt tyg på samma sätt.

• Plats två jul tyg kilar tillsammans med rätt sidorna står inför. Stift lager av en långsida tillsammans. Sy fästade kanten med en 1/4-tums sömsmån. Upprepa med resterande två jul tyg kilar. Öppna de sydda kilar och järn sömmar öppna. Nu har du två halv-cirklar.

• Placera två halv-cirklar tillsammans med rätt sidorna står inför. PIN-lager längs den långa raka kanten. Sy fästade kanten med en 1/4-tums sömsmån. Öppna de sydda halvorna och järn sömmar öppna.

• Sy och järn kilar tunt på samma sätt. Tunt cirkeln är trädet kjolen är foder.

• Sprida en 48-tums fyrkant av täcke vadd på din arbetsyta. Centrera till jul tyg cirkel höger upp på vadd. Placera muslin cirkla med fel sida upp på jul cirkeln. PIN cirklar till vadd genom alla lagren, och skär vadd med fasta cirklar som ditt mönster.

• Rita en 7-tums cirkel i centrum av tunt foder med en kompass. PIN-kod runt den yttre kanten av detta spåras cirkel genom alla lager och klipp ut cirkeln centrum.

• Dra en rak linje genom centrum av en sydda kil, från den yttre kanten av träd kjol cirkla till centrum, med en yardstick som din rak kant. Stift lager av kjolen tillsammans på båda sidor av linjen spåras. Skär längs linjen genom alla lager. Detta slit är öppningen som gör att du kan svepa kjolen runt trädet. Ytterkant, inre krets edge och båda kanterna av slit är nu uppsatt. Sy runt fästa kanterna med en 1/4-tums sömsmån och lämnar en 6-tums öppning i centrum av en slit kant.

• Klipp sömsmånen till 1/8 tum runt böjda ytterkanten av kjolen och den böjda centrum cirkeln. Sväng till höger kjol genom öppningen i skåran. Hand sy öppningen stängd. Tryck på kjolen.