mynewspapers.net

Hemgjorda blomsterarrangemang för register på ett bröllop

Hemgjorda blomsterarrangemang för register på ett bröllop


Skär bröllop kostnader och förbli inom din budget när du gör hemlagad blomsterarrangemang för register på ett bröllop. När du väljer på bröllopstema och färger, Välj blommor att samordna med båda. Blomsterarrangemang kan vara lång och utarbeta; kort och enkelt; eller markerade med designelement som ljus eller cut-glaspärlor utspridda längs botten av vasen.

Instruktioner

• Välj en helvit blomsterarrangemang. Välj blommor rosor, orkidéer, Gardenia eller tube rosor. Lägg till glödlampa eller pearl-färgat, skära glas pärlor längst ned hälften av vasen. Häll i varmt vatten blandat med växtnäring. Gruppera blommorna tillsammans i en rundad skärm. Sticka de största blommorna i centrum och små av sidorna. Binda ett vitt band varvas med faux vita pärlor runt halsen på vasen. Låt ändarna för att dingla. Placera en bild av det lyckliga paret i en vit-elfenben ram och Lägg den bredvid vasen.

• Skapa en exotisk uppvisning med påfågel fjädrar och blommor. Blötlägg växt skum i en blandning av vatten och plantera mat i 20 minuter. Placera skummet till en lågt liggande rektangulära behållare. Sticka en linje av påfågel fjädrar ner centrum av skum. Omge fjädrar med en mix av blommor som kompletterar ögat av fjädern. Välj blå blommor som hojfeber, nigella, hortensia och förgätmigej eller lila blommor, Iris, lavendel eller lila. Snittblommor för att komma under ögat och tryck de ljusa gröna av fjädern. Strö blomblad runt behållaren.

• Utforma en flytande blomma och ljus display för ett vinterbröllop. Stapla två böcker i mitten av tabellen och täcka dem. En stor margarita glas i centrum av böcker, Riva kronbladen av en röd ros och Fyll glaset hals med kronbladen. Fäst blomknoppar av stammen. Häll vatten i glaset och infoga rosenknoppar. Lägg till två flytande vita ljus. Släpp rosenblad med vita taper ljus på "stegen" av staplade böcker.

• Konstruera en blomma-box mittpunkten som du samla persika och gula ranunculuses tillsammans i en bukett. Linda ett gummiband runt stjälkarna. Klipp ändarna och infoga dem i en blomma tub fylld med vatten. Placera en vit presentask i mitten av tabellen. Placera ett tungt föremål inne och stänga rutan. Skiva en liten cirkel på rutan och glida blommorna inne. Hålla blomman cheferna omkring en tum ovanför rutan. Lägga till en båge i rutan.

• Placera ett stort hosta löv på baksidan av en vas tre fjärdedelar fylld med levande orange tonade aqua kristaller. Lägga till en paradisfågeln i vasen. Balansera displayen med tre royal purple pelare ljus av graderade höjd på motsatt sida av den enda blomman.