mynewspapers.net

Hemgjord västra tema bröllop dekoration idéerVästerländsk bröllop erbjuder en avslappnad atmosfär med en touch av historia. Eftersom västra bröllop lyssna tillbaka till en tid när flitiga familjer gjort allting själva, är hemlagad dekorationer särskilt lämpligt. Överväga att hålla ditt västra bröllop utomhus eller inne i en rustik struktur som en lada eller stuga. När det gäller mat, välja casual dining favoriter som Grill kött med sidor eller även hamburgare och varmkorv.

Västerländska Centerpieces

Glas burk hörnstenarna är ett billigt alternativ att ge tabeller en pittoreska Western känsla. Tvätta och ta bort etiketter från glasburkar i olika storlekar, eller köpa dem billigt på ett hantverk butik. Samla tre eller fler burkar i centrum för varje tabell. För att hålla utseendet casual, fyll några burkar med en handfull vildblommor eller baby's breath och placera värmeljus i andra att ge tabeller ett mjukt sken.

Västerländska buffé linje

En buffé måltid passar den avslappnade atmosfären av en västerländsk bröllop perfekt. För att skapa din egen buffé linje, linje upp höbalar och stack rustik utseende brädor på toppen. För extra utsmyckning, plats röd - eller blå-vita gingham servetter under varje serveringsbricka.

Cowboyhatt skålar

Cowboy hattar, vände upp och ner, gör för stora serverings skålar. Line hattar med gingham servetter att tjäna rullar eller chips, eller placera en plast eller silver skål inuti hatten för våta artiklar som potatissallad eller potatismos. Hattar med vitt linne näsdukar och fyll med ceremonin program, eller placera vid ingången till mottagningen som en depositarie för bröllop kort.

Jelly Jar gynnar

Skapa ditt eget personliga bröllop gynnar med Western beröring med vanlig gelé burkar. Köpa en låda med gelé burkar billigt på ett hantverk butik. Skriva ut bruden och brudgummens initialer och bröllop datum på sticky etiketter och koppla till burkarna. Fyll burkarna med en hemmagjord spridning som äpple smör, vitlökssmör eller gelé och fäst locket. Skär torgen gingham tyg och tie över varje lock med en bit garn för en extra land look.