mynewspapers.net

Hemgjord vägg fontäner

Hemgjord vägg fontäner


Väggen fontäner bidrar till en lugn miljö i eller utanför hemmet. Gör din egen hemlagade vägg fontän att hänga på en uteplats vägg, en trädgård staket eller någon innervägg. Dekorera väggen fontänen med mosaikplattor för färgglada bilder, skiffer plattor för en elegant, modern design eller stenar att lägga till rustik charm till rymden. Hemgjord vägg fontäner kan köra från golvet till taket eller de kan täcka bara en del av väggen. Designa en hemmagjord vägg fontän skapa balans med den övriga inredningen i rummet och för att passa din personliga stil.

Instruktioner

• Skär marin plywood för att passa vägg fontän önskat mått. Borra ett 3/4-tums hål i centrum av skurna plywood.

• Skär två 1-tums av 2-tums trä band lika med bredden av plywood, mindre 2 inches. Trä remsorna kommer att kompensera plywood från väggen. 2-tums minskningen kan utrymme att köra plaströr längs baksidan av fontänen.

• Placera den skurna plywood med framsidan nedåt på en plan arbetsyta. Centrera och bifoga en trä remsa 6 inches från toppen av plywood med trall skruvar. Placera prydnad skruvarna varje 4 till 6 inches längs med trä bandet. Centrera och bifoga den resterande trä remsan 6 inches från botten av plywood.

• Vänd plywood över så att det är fortfarande platt, men ansiktet upp. Bred ett tunt lager av thinset över ansiktet och kanterna av plywood. Tryck pebble kakel i thinset. Täck inte centrum hålet med thinset; Du kan klippa bort stenar som täcker hålet efter thinset torkar. Skär pebble kakel som behövs för att passa väggens fontän. Vass hushåll sax arbete för att minska maskorna. Låt limmet torka.

• Skär och ta bort stenar och mesh som täcker centrum hålet med en kniv. Försegla den skurna kanten av hålet med ett tunt lager av thinset. Låt thinset torka.

• Injekteringsbruk sprickor i pebble kakel minst 24 timmar efter installerande brickor. Tryck på injekteringsbruk i utrymmet med fingrarna eller en startplåt injekteringsbruk. Ren våta injekteringsbruk från stenar med en våt svamp innan det torkar.

• Täta fogarna efter 24 timmar. Låt injekteringsbruk försegla torr.

• Lokalisera väggreglar i väggen där du planerar att hänga fontänen. Bifoga vägg hängare i minst en stud. Vänds kaklade plywood och bifoga den återstående delen av vägg-byglarna på trä remsorna längs toppen av plywood.

• Skär en längd av plaströr att köra från centrum hålet i plywood vägg fontän på golvet. Anslut ena änden av slangen genom centrum hålet i plywood. Fästa plasten på baksidan av plywood med silvertejp. Hänga fontänen på väggen.

• Placera en rektangulära planter 6 till 12 inches bort från väggen under fontänen. Planter bör vara minst 12 inches djupt och spännvidd av vägg fontän. Du kan justera planter avstånd från väggen som behövs efter vattnet börjar rinna från pip.

• Fäst dinglande slutet av plaströr till fontän pump. Placera pumpen inuti planter. Fyll planter med vatten.