mynewspapers.net

Hemgjord trådlösa mobiltelefon förlängare

Hemgjord trådlösa mobiltelefon förlängare


Mobiltelefon förlängare blir allt vanligare, som hemlagad sorter och köpta produkter. Förlängare är i huvudsak enheter eller trådar som ger några extra utbud och makt till en mobiltelefon antenner. Detta kan hjälpa få det svårfångade bar cell täckning inom en byggnad eller i en rural del av landet där täckning annars inte kan förlänga. Om du har vissa typer av mobiltelefoner, är det mycket enkelt att göra din egen extender med några enkla hushållsprodukter.

Varning

För att göra och använda en mobiltelefon förlängare måste du plocka isär delen av din telefon och tillgång delen av antenner. Göra detta kommer nästan säkert att upphäva garantin på telefonen. Om det finns någon chans att du kommer att behöva utnyttja garantin eller om du är rädd för att bryta någon del av det går att reparera, bör du inte försöka göra din egen extender. Köpta förlängare är relativt billigt i de flesta elektronikbutiker och kommer att uppnå samma resultat utan att behöva öppna delar av din mobiltelefon. Dessutom fungerar en hemmagjord extender endast med en telefon som har någon form av externa antenner. Detta inkluderar de trubbiga antenner som vanligt sticker ut från toppen av telefonen och smalare antenner som du drar ut från kroppen av telefonen när det används. Alla telefoner med inre, dolda antenner fungerar inte med denna hemlagade extender.

Hemgjord mobiltelefon förlängare

Bästa och snabbaste metoden för att skapa en hemmagjord mobiltelefon signal extender är att anställa användning av ett standard tråd klädhängare. Det rätade ut bit tråd från galgen agerar i huvudsak på samma sätt som telefonens vanlig antenn, men kommer att förlänga antennen minst något för att få ett litet lyft för den mobiltelefon signal. Nackdelen med denna metod är att du har en telefon med en bit tråd sticker ut där antennen bör vara. Så du kommer vara att offra söker signal förlängning, men om du bara försöker få några extra barer täckning i ditt hem eller någonstans liknande hemlagade alternativet är livskraftig. Du kommer att behöva räta ut en tråd klädhängare, helst utan någon beläggning på det men istället helt metall. Skär en bit av galgen ett flera inches i längd. Du vill inte det så länge som det inte stannar på plats men för kort och det brukar göra något för att förlänga signalen heller. Ca 6 inches bör räcka för vanliga mobiltelefon. Därefter kommer telefonen demontering. Du kommer att behöva separata telefonens kropp, som görs vanligen genom att dra tillbaka lappa av telefonen kroppen bort. Du kan behöva använda en uppsättning glasögon skruvmejslar att ta bort en eller två små skruvar på bakre delen av telefonen för att fullt ut dra bort bottenplatta. När du gör, ser du den externa antennen. Beroende på telefonmodellen kan denna antenn vara inneslutna i ett plasthölje. Så dra plast bort för att avslöja den tråd del av antennen. Denna tråd kommer sannolikt sättas in i ett litet hål som har tillgång till telefonens inre elektroniska komponenter. En miniatyr skruv kommer också att hålla antenn kabeln in i detta hål. Med hjälp av en monokel, lossa denna skruv och sedan försiktigt dra antenn kabeln gratis. Nu allt du behöver göra är infoga klädhängare tråd i detta samma hål och dra åt den ner med skruven innan du ersätter telefonens uppbackning. Eftersom klädhängare tråd är mycket längre än den ursprungliga antennen, har du sannolikt att avstå från att ersätta plast antenn bostäder. Denna utökade antenn bör hjälpa telefonen få åtminstone en liten signal boost, vanligtvis en eller två staplar beroende på var du är. Detta är åtminstone tillräckligt för att göra ett samtal i områden som du annars inte kunde ha, och är utmärkt för att få en signal i en nödsituation.