mynewspapers.net

Hemgjord trä dummy

Hemgjord trä dummy


Bygga en hemmagjord trä dummy. Klipp på bekostnad av att äga en trä kung fu dummy med så mycket som 80 procent. Traditionellt används för Wing Chun kung fu, kan trä provdockan användas i nästan alla bildning rutinen för att passa någon kung fu stil. Traditionella trä dummies kan kosta från £455 till £780 eller mer. Cut på bekostnad av en trä dummy ner till cirka £195 av bygga huvuddelen av provdockan själv.

Instruktioner

• Skaffa dig en plan för en traditionell wing chun kung fu dummy. Det finns många böcker som innehåller planer för en dummy, liksom gratis källor på nätet.

• Köpa en rough cut logg med 22,5 cm (9 tum) diameter från en timmer gård. Om du gör en "live" dummy (vägg), behöver du en logg med en 1,5 m (5 fot) längd. Om du gör en "död" dummy (ground monterad), behöver du en logg 2,7 till 3 m (9 till 10 fot) lång.

• Fylla sprickorna i rough cut logga med trä kitt. Grov loggen kommer att ha många sprickor, som får köra hela längden på loggen. Fyll varje spricka grundligt. När spacklet torkar, sand överflödigt kitt och hela ytan av trä loggen tills den är slät.

• Skicka din dummy planer till en erfaren woodworker har tre armar och ben formade av ek. Detta representerar huvuddelen av din bekostnad trä dummy projektet och kan kosta så mycket som £130. Om du har verktyg, inklusive en svarv och talang, du kan forma provdockan lemmar själv, spara ännu mer bekostnad.

• Markera och skär hål för dummy armar och ben i din logg enligt planerna. Om du gör en levande docka, måste du också markera och skär hål för monteringsdetaljer.

• Montera armar och ben av trä provdockan och montera den på väggen. Om du bygger en död dummy, gräva ett djupt hål och begrava basen av provdockan så att endast 1,5 m (5 fot) av kroppen är ovan jord. Du är nu redo att praxis med din utbildning napp.